SHERIDERSSKISNOWBOARDKreativitet og pigesession på Underground Jib Arena

Redaktionen9 år siden1 min

Det er en varm og tør december – ikke kun i alperne, men også i Danmark. På nær en enkelt weekend med natursne, har Underground Jib Arena været mere eller mindre tørlagt. Heldigvis sørger faldunderlag og måtter at man kan køre med minimal sne, og på trods af varmen har skøjtebanen heldigvis kunne levere et par læs i ny og næ til glæde for mange riders. To af arenaens mest flittige brugere, Tomas Kamp og Joachim C. Hansen,  har været kreative med obstacles som det ses ovenfor. Se det lækre edit længere nede i artiklen.

REMAKE_DSC_0023_1Altid kreativ på jibben – Tomas Kamp holder fast i næsen…

 

Og arenaen er ikke kun blevet udnyttet af erfarne riders. Med Veronika Perko i spidsen, blev der nemlig sidste lørdag kørt en Danish Freestyle Chicks newcomers session i stilling. Her kunne nye piger i miljøet komme og få hjælp til starte med freestyleski og snowboard. Syv piger var mødt op for at give gas, hvorfra fire var helt nye – respekt!

 

REMAKE_DSC_0025Pigerne trodsede tø og regn…

 

Arenaen har nu snart været oppe i en måned. Vi krydser fingre for at vejret snart skifter til det koldere så arenaen kan blomstre i al sin pagt. Husk at du kan følge med i alt hvad der sker på arenaen lige HER.

Her til sidst kan i nyde Joachim’s kreative boxedit samt et par ekstra skud fra den sidste uges action. Glædelig jul!

 

REMAKE_DSC_0006Veronika Perko på battleshipboxen… REMAKE_DSC_0014Joachim nosepresser den helt ud…

REMAKE_DSC_0023Altid et smil på læben…

REMAKE_DSC_0027På trods af begrænset sne kan der sagtens køres… REMAKE_DSC_0029Tomas kører med pigerne – han ved det…

Billeder: Tomas Kamp / Joachim Clausen Hansen

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.