SKISNOWBOARDFrostgun Invitational 2014 er på vej

Redaktionen8 år siden1 min

Den 26 til 28 februar vender Frostgun tilbage til Val d’Isére.

Kun fire dage efter Vinter OL i Sochi vil verdens bedste freestylere endnu en gang mødes for foden af den tidligere Olympiske styrtløbs piste, Face de Bellewarde, i hjertet af Chamonix. Foran 15.000 tiljublende fans vil de kæmpe om vigtige AFP point, æren og en massiv pokal.

Selvom Vinter OL har taget det meste opmærksom i år, vil Frostgun sørge for, at alle øjne er på Val d’Isére, når de særligt udvalgte atleter viser deres højest mulige niveau, når de rammer den gigantiske og særligt udvalgte Frostgun 2014 kicker. En kicker der er blevet lavet af de bedste shapere i verden og måler hele 14 meter i højden og 30 meter i længden.

De særligt udvalgte atleter er fra hele verden, de vil alle sammen komme direkte fra Sochi. Blandt deltagerne er Kai Mahler (SUI), Russ Henshaw (AUS), PK Hunder (NO), Jesper Tjäderv(SWE), James Woods (UK), Vincent Gagnier (CAN). Derudover arbejder arrangørerne hårdt på at få den franske superstjerne og tidligere X-Games vinder i Superpipe og Slopestyle, Candide Thovex, til at komme forbi konkurrencen.

Frostgun

I år har Frostgun udvidet repertoiret til også at have eventet ”The Frostgun Street Fighter.” Det er en særligt rail jam session, hvor atleterne kan vise, hvordan man håndterer trapper, nogle kæmpe rails og en masse street setups.

Derudover har arrangørerne valgt at lade nogle snowboardere deltage i årets konkurrence.

Hele konkurrencen vil blive dækket live af forskellige TV stationer over hele Europa. Dækningen vil være over Satellit, det gør det muligt at dele den særlige Frostgun vibe med hele verden.

Du kan se en film med highlights fra sidste år her:

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.