PULSBETWEEN PLACES – EN DOKUMENTARFILM OMKRING ARKTISK SKIBESTIGNING

Redaktionen8 år siden1 min

Den 1. februar havde filmen ‘Between Places’ premiere – en dokumentarfilm om klatring og sejlads i den barske Grønlandske natur med europæiske stjerne-alpinister som: Edurne Pasaban, Erwan Le Lann og Martial Dumas. Se med, når de kaster sig ud i halsbrækkende eventyr på en 10-dages lang ekspedition ombord på sejlbåden, La Louise.

Arktisk bjergbestigning er for de eventyrlystne, der har brug for at sprænge rammerne for, hvad der normalt konstituerer et eventyr – det kræver engagement og lysten til at presse sig selv udover det sædvanelige og opnå en autentisk naturoplevelse.

se filmnen her: www.betweenplacesfilm.com

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.