WINDSURFPostkort fra Friis

Redaktionen8 år siden1 min

Christopher Friis D-36 har sendt os et postkort fra Sydafrika hvor han som sædvanlig træner om vinteren.

friis5

—————–

Big Thursday,

Det første stykke tid hernede i SA har vinden og vejret ikke helt spillet efter de sædvanlige spilleregler, vinden kørte rundt i forskellige retninger og vi fik nogle ret unikke forhold for Syd Afrika. Vinden kørte op i nord-vest og samtidig rullede der et kæmpe swell ind på 15 sekunder, og det var tydeligt at man måtte køre helt ned syd på for at få det bedste ud af det.

Da jeg dukkede op i Witsands så det ud til at hele Cape Towns windsurfere og kitesurfere var mødt op, og jeg besluttede mig hurtigt for at køre videre sydpå for at undgå crowds og fik faktisk ikke kørt mere end en kilometer foer man kunne se nogle seriøse bølger brække foran klipperne. Det så sejlbart ud og med en tricky launch fra en meget lille sandstrand var jeg ude i det…

Det er begrænset hvor meget styrbord jeg sejler til dagligt, så jeg måtte holde tungen lige i munden når jeg gik efter de store bølger, der skulle ikke mange fejl til før man endte på klipperne og det var da også tæt på et par enkelte gange… Denne session har virkelig sat gang i min motivation for at udvikle mine evner på styrbord og jeg glæder mig virkelig til at sejle nogle lignende forhold igen… 🙂

Mvh

Christopher Friis

DEN 36

friis6

friis1 friis2 friis3 friis4 friis5 friis7

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.