PULSSKIFreestyle DM-ugen indledt med en omgang rail jam

Redaktionen8 år siden1 min

Efter et massivt snevejr weekenden igennem og mandag med kom Playground Snow Festival 2104 tirsdag aften i gang med en hyggelig omgang Playground Snow Festival City Session i Tignes i by.

Her fik publikum en appetitvækkende forsmag på, hvad der er i vente de kommende dage, når DM i slopestyle, halfpipe og big air skal afgøres.

Rasmus Dalberg Jørgensen vandt rail-konkurrencen, som var en Expression Session over 35 minutter hvor han satte han en 450 in 450 off flat rail og vandt dermed foran Thomas Trads og Patrick Gisselman.

Hos kvinderne var Rasmus’ søster Trine Dalberg Jørgensen bedst og sejrede med en switch on switch off flat foran Isabella Tvede Jensen.

Onsdag venter der deltagerne DM i freestyleski en hård dag. Allerede fra morgenstunden skal der findes en danmarksmester i halfpipe, mens det senere på dagen gælder finalen i slopestyle.

Fotograf:  Jesper Grønnemark

City Session5 City Session4 City Session3

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.