SHERIDERSSKISNOWBOARDIspistolen reloader med det til dato største magasin

Alexander Vissing8 år siden1 min

I aften går Frostgun Invitational 2014 i luften og meget tyder på at det bliver det største nogensinde. Hoppet er aldrig set større og feltet der skal dyste om titlen tæller prominente riders som Jesper Tjader, McRae Williams, Kai Mahler and Bene Mayer for blot at nævne et par stykker. Sidste års vinder, Alex Bellemare stiller selvfølgelig også op for at forsvare sin titel.

Alt i alt tyder det i på at vores velkendte ispistol genlades med det største magasin nogensinde. Men det bliver også et sprit nyt magasin af slagsen, for allerede i aften går det løs med et helt nyt koncept i Frostgun, Det hedder Street Fighters og er en rail og jibkonkurrence i Val d’isere by.

En anden ny ting i årets konkurrence er at der også vil være en snowboardkategori.

Den største nyhed er dog uden tvivl at hele Frostgun Invitational bliver vist live på nationalt tv, nemlig på DR3. Det går i luften allerede fra i aften kl. 18.00, og det fulde program er som følgende:

 

Onsdag kl. 18.00 på DR3
Street Fighter – Ski
Big Air – Snowboard

Torsdag kl. 18.00 på DR3
Street Fighter – Snowboard
Big Air kvalifikation – Ski

Fredag kl. 18.00 på DR3
Big Air finaler – Ski

 

Har du ikke mulighed for at se DR3, bliver finalen på fredag også vist live på Red Bull TV lige HER.

Alexander Vissing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.