PULSSURFSurffilm fra Lakor: The Edge of Denmark

Teit8 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2014/04/surffilm.jpg

Victor David Rosario er født og opvokset i Caribiens varme, men alligevel er han nu bosat i Thy området. Victor er en dedikeret surfer, og nogen vil mene, at det virker ulogisk at vælge kulde og tykke våddragter, frem for varme og boardshorts.

Hvis alle tænkte på den måde, ville der måske ikke bo særligt mange mennesker i Skandinavien. Naturen er heldigvis så smart indrettet, at selvom Danmark ikke har solskin, varme og palmetræer, kan vi stadig tiltrække mennesker fra hele verden pga. vores bølger og lyshårede piger. En simpel, men effektiv teknik. Den virkede også på Victor, som nu har to børn med sin kæreste Anna og derfor sidder trygt og sikkert i tøffelsaksen i et lille hus uden for Hurup.

Måske ser græsset bare altid grønnere ud på den anden side. I hvert fald er Victor meget begejstret for den hårde og smukke natur ved Vestkysten og de surf-muligheder de danske bølger byder på. I denne video af LAKOR Soulwear vises kontrasten mellem Victors rødder og den smukke danske vestkyst. Videoen blev vist på Nord Nordwest surffilm festivalen i Hamborg d. 5. April hvor den fik tredje plads i kategorien “Homegrown shorties”.

Tekst: Jesper Unna

Teit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.