SKIFreeride DM 2014 – velkommen

Troels Iversen8 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2014/04/freeridefront-1024x742.jpg

Det er blevet påske og traditionen tro afholdes Dammarksmesterskaberne i Freeride i franske Tignes. I år er det syvende udgave af Danmarks hyggeligste skievent.  I går bød arrangør Tobias Hansen velkommen ved indskrivning på Couloir. Det bliver det samme konkurrence face som altid, hvor forholdene skulle være ok med sne. Hvis de kolde nætter holder ved indtil kvalifikationen på tirsdag, så starter konkurrencen en time senere for at få blød sne.  Hvis det omvendt bliver en varm nat, så starter konkurrencen allerede 09.00, for ikke at få alt for meget slush. I år er der lavet lidt om på reglerne. Det vil sige, at selvom man vælter, så kan deltagerne stadig godt få point med videre til en evt. finale. OG hvis man mister sine ski, så er det som altid 0 point!

Vi holder dig opdateret med løjerne herinde på Riders.dk hele ugen..

5

3

2

1

Tekst og foto// Anne Maibom

Troels Iversen

Troels har været fast del af Riders.dk siden år 2006. Sidenhen har han rapporteret fra events og konkurrencer over det meste af kloden. Passioneret freeride skiløber og fotograf, der tilbringer flest mulige uger i bjergene hver vinter, hvor St Anton am Arlberg i Østrig er favoritten. Sommeren går med at surfe den danske vestkyst, eller rejser udenlands i søgen efter bølger. E: troels@riders.dk IG: iversentroels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.