SHERIDERSSKISNOWBOARDJibkulturen i Danmark anerkendes af Gammel Dansk

Redaktionen8 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2014/05/frontcover2_GD-1024x737.jpg

Jibbing og Gammel Dansk er umiddelbart ikke en kombination der vil synes familiært for de fleste, men så alligevel. Tilfælles for personer som dyrker kreativt skiløb og snowboard i Danmark og Gammel Dansk er nemlig, at de er aldrig som andre.

Gammel Dansk kører, med Preben Elkjær og Lars Ulrich i spidsen, netop kampagnen Aldrig som andre, hvor de hylder danskere med en anderledes passion end normen. I alt syv finalister udvælges frem til november, hvor Aldrig som andre-prisen 2014 og medfølgende 100.000 kroner skal uddeles.

April måneds favorit og dermed finalist til Aldrig som andre prisen, er Alexander Vissing, primus motor bag Underground Jib Arena og inkarneret skiløber med et blødende hjerte for jibbing.

 

I forbindelse med nominering er der kommet nedenstående video ud af det som viser et stærkt miljø omkring en unik passion på dansk jord. Tjek den ud og læs mere om konkurrencen HER.

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.