PULSDansk overraskelse til Red Bull Cope’n’Waken

Alexander Vissing7 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2014/06/RBDK5.jpg

Mere end 10.000 tilskuere var i lørdags fremmødt ved Gammel Strand i for at overvære Red Bull Cope’n’Waken der for 3. gang indtog København.

Det var anden gang at konkurrencen blev afholdt i Frederiksholm Kanal ved Gammel Strand, og med 14 af de bedste danske såvel som internationale riders, sol fra en skyfri himmel samt et 130 meter langt 2.0 system, var der lagt i ovnen til et brag af en dag.

Competitor - action

De internationale riders talte blandt andet de tre brødrene Hoppe fra sverige, russiske Nikita Martianov og tyske Felix Georgii. De danske deltagere var blevet fundet gennem to indledende kvalifikationsrunder blev i maj.

Kanalen bød i år på tre obstacles som riders’ne skulle vise sit værd på – et rail, en kicker samt en wallride. Først galt det de indledende runder, og herefter gik de 8 bedste videre i finalen i kampen om at vinde Red Bull Cope’n’Waken 2014.

Competitor - action

Vinderen blev danske Oliver Breumlund som overraskende tog en velfortjent sejr i den intense konkurrence og dermed også slog sidste års vinder svense William Klang. ”Det har været en super fed oplevelse at få lov til at være med her i dag – mega cool event, og så oven i købet at vinde, det havde jeg slet ikke forventet med alle de dygtige riders der er til stede her i dag” udtaler Oliver.

 

Resultat – finalen

  1. Oliver Breumlund
  2. William Klang
  3. Andreas Kjærgaard

 

Der er også kommet en lækker video ud. Den kan ses lige HER. Ellers er der blot tilbage at nyde en bunke billeder fra en herlig dag i hjertet af København.

 

Competitor - action

Competitor - action

Venue

RBDK6

Competitor - action

RBDK8

Andreas Skjødt Kjærsgaard - action

Competitors - Winners

Alle billeder: Red Bull Content Pool

Alexander Vissing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.