PULSBølger og bjerge glemmes for en uge

Alexander Vissing6 år siden1 min

Sommer er lig surf og gletsjershred, og det er noget vi her på Riders har slået fast med hård hånd. Vi må dog ikke glemme, at en enkelt uge alligevel er hellig for de fleste surfere, skiløbere, boardere og andre ligesindet i danmark. Roskilde Festivallen står nemlig endnu engang for døren, musikken starter på torsdag og opvarmningen er allerede i fuld gang.

 

Selv om Roskilde er et velkendt afbræk fra bølgerne og bjergene, er der som altid sørget for, at tørsten efter adrenalin og ekstremsport kan stilles. Svaret er Street City – et af Roskilde Festivals urbane område.
I dagtimerne er Street City proppet med shows, konkurrencer og workshops indenfor skateboarding, BMX, rollerblading, dans, musik og street art. Street City er det mest hyggelige steder på festivallen, hvor man kan nyde den afslappede stemning, udveksle historier med ligesindet eller måske støde ind i en gammel sæsonmakker.

 

Og i nattetimerne står Street City også for nogle heftige fester. Som nyhed på årets Roskilde Festival, byder Street City nemlig på en Red Bull Studios Live scene som skruer helt op for volumen mandag til onsdag i Roskilde-ugen, hvor de har allieret sig med en række fantastiske artister! Programmet ses nedenunder.

 

Så benyt lejligheden til at hoppe i Street City i løbet af opvarmningsdagene, og se om du ikke møder en gammel homie. Riders håber i hvert fald på at støde på et par velkendte skiløbere, boardere og surfere – måske byder det endda på et fresh interview i sommervarmen.

 

Vi ses derude!

 

Læs alt om festivallen HER.

Se Facebook-event HER.
 

10460674_807171865968198_3445024232306533424_o

Forsidebillede: Camillo Springborg

 

Alexander Vissing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.