SURFSurf’s Up – På besøg hos Cold Hawaii Surf Camp

Troels Iversen7 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2014/06/front_chsc.jpg

Et af de bedste steder at opholde sig på denne tid af året er uden tvivl Klitmøller og hele Cold Hawaii i den nordvestlige del af Danmark. Vi satte kurs mod Danmarks surfmekka for at besøge vores venner hos Cold Hawaii Surf Camp.

Hvis du altid har drømt om at lære at surfe behøver du på ingen måde at rejse til sydligere himmelstrøg eller om på den anden side af jorden for at finde gode forhold til surf. Især nybegyndere kan med stor fordel booke sig ind os de ekstremt gæstfrie mennesker, Vahine og Mor, der ejer og driver Cold Hawaii Surf Camp og N151 Cafe & Surf Shop i hjertet af Klitmøller. Her kan du lære at surfe i verdensklasse forhold.

”Den samme dag hvor en lille dreng surfer sin første bølge kan en erfaren surfer ramme overhead barrels. Det er det fantastiske ved Cold Hawaii – her er bølger til alle.” fortæller Mor Meluka

CHSC_Photo_TroelsIversen-9

Med på dagens hold var Mette der for første gang skulle prøve kræfter med de danske bølger. Vejrguderne var i gavehumør med sol og ganske små men fine begynderbølger i bugten ved Klitmøller. Mor var med i vandet som instruktør på holdet. Der skulle ikke mange forsøg til før hun allerede var oppe at stå.

CHSC_Photo_TroelsIversen-7

CHSC_Photo_TroelsIversen-6

DCIM100GOPRO

CHSC_Photo_TroelsIversen-8

Hvis du blot leder efter et sted at bo, kan du booke overnatning i deres camp. Deres sommerhus er fem minutters gang fra deres surfshop og surfspottet ”Bunkers”. Snyd ikke dig selv for at opleve den danske natur når det er bedst.

CHSC_Photo_TroelsIversen-4

CHSC_Photo_TroelsIversen-3

CHSC_Photo_TroelsIversen

Læs mere om Cold Hawaii Surf Camp på deres hjemmeside www.coldhawaiisurfcamp.com og se nærmere på den kommende festival som Vahine står bag på http://oceanlovefestival.com

Troels Iversen

Troels har været fast del af Riders.dk siden år 2006. Sidenhen har han rapporteret fra events og konkurrencer over det meste af kloden. Passioneret freeride skiløber og fotograf, der tilbringer flest mulige uger i bjergene hver vinter, hvor St Anton am Arlberg i Østrig er favoritten. Sommeren går med at surfe den danske vestkyst, eller rejser udenlands i søgen efter bølger. E: troels@riders.dk IG: iversentroels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.