KITESURFPULSSHERIDERSSURFWINDSURFCheckup på Collective Days med Robert Sand

Teit8 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2014/07/cellective11.jpg

På lørdag vender det legendariske Surfjoint tilbage Klitmøler, men i dagene op til vil fokus i Klitmøller være på Collective Days. Vi har fået fat i manden bag, Robert Sand, for at finde ud af hvad Collective Days er og høre lidt om hvad der ellers sker i Klitmøller for tiden.

Riders: Kan du starte med at give os en update på Klitmøller pt. Whats new and whats happening?

Robert: Turistsæsonen er for alvor ved at starte og byen er ved at blive pakket. Det har været en lidt slow start, men byen er ved at komme op i gear nu.

Fantastik forår med masser af surf og ikke så mange weekend warriors, så jeg klager ikke.

 

Riders: Hvorfor Collective Days og hvorfor i Klitmøller?

Robert: Klitmøller Collective hører jo hjemme her, så derfor er de fleste af de aktiviteter vi er med i her i området.

Collective Days ligger lige inden Surfjoint, der i forvejen er en fantastisk fest, vi synes at vi gerne vil gøre vores til at ugen bliver endnu bedre, så nu er der ingen undskyldning for ikke at komme til Klitmøller i næste uge.

 

Riders: Hvad kan vi forvente os af Collective Days, hvad kommer der til at ske?

Robert: Vi har et super godt line up med tre DJ´s fra Kbh og Hamborg. Torsdag spiller Le Gammeltoft og Moi Tue sexet elektronisk musik og fredag sørger vores DJ Flowsun fra Hamborg for old school hip hop. Det bliver to forskellige fester der på hver sin måde bliver fede.

Vi viser desuden filmen The Young, The Old & The Sea om torsdagen og har lækker mad begge dage, se hele programmet på flyeren.

 

Riders: Kan du fortælle lidt mere om filmen i viser?

Robert: Ja det er om den fascination der er ved havet, den passer godt til Klitmøller, da det også er både årsagen til at Klitmøller er opstået og stadig eksisterer. Jeg har ikke selv set den endnu, men glæder mig rigtig meget.

 

Riders: Hænger Collective Days og SurfJoint sammen i år?

Robert: Ja det gør det på den måde at det er tre dage med forskelligt indhold og hver deres vibe. Vores fester er mindre end Surfjoint, mere intime og foregår i Redningshuset. Jeg tror på at de der kommer får en rigtig fed fest alle tre dage.

 

—————–

Køb din billet her: http://klitmollercollective.dk/product-category/men/?orderby=price

cellective2

 

 

Teit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.