KITESURFPULSDansker favorit til weekendens Red Bull Battle of the Sund

Alexander Vissing7 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2014/08/Coasttocoast.jpg

 

200 af verdens bedste kitesurfere er pt. i gang med at træne arme til på lørdag, en dag hvor koncentrationen og udholdenheden skal være i top. Her ligger Øresund nemlig farvand til et af de hårdeste kitesurfing events til dato – Red Bull Battle of the Sund.

De 200 deltagere stævner ud klokken 14 fra stranden ved Ribersborg syd for Malmø. Herefter sætter de kurs mod Danmark og Flakfortet, hvorefter de vender og sejler retur. I alt giver det en tur på 40 kilometer, hvilket gør løbet til et af verdens længste.

 

battleRaceMapDanskere kan tage en tur til Flakfortet og se de mange deltagere vende halvejs på den 40 kilometer lange rute…

 

Tilmeldingerne er strømmet ind, og der gik ikke længe inden der var meldt udsolgt. I blandt de mange tilmeldinger befinder der sig 33 danskere, blandt andet den 46 årige Bjørn Rune som vandt sidste års kitesurfing-konkurrence Red Bull Coast to Coast, hvor der blev kitesurfet fra Fehmern til Lolland og retur. Rune har adskillige mesterskaber bag sig og er uden tvivl en potentiel kandidat til at erobre podiets øverste trin på lørdag.

 

Har man lyst til at overværer Red Bull Battle of the Sund, kan man enten tage turen over sundet til Ribersborg, eller tage til Flakfortet og overværer når Kitesurferne vender på ruten. Er planerne allerede lagt for weekenden, kan I blot tune ind på Riders.dk igen efter lørdag og se hvad der gik ned!

 

Program

08:00-11:00: Registrering

14:00-16:00: Race

16:30: Præmieoverrækkelse

 

Læs mere om eventet lige HER.

 

Alexander Vissing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.