SKIThomas Trads tilfredsstiller din våde drøm

Alexander Vissing8 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2014/08/Trads_Photo_TroelsIversen-8.jpg

 

Et af Danmarks hotteste navne indenfor freestyleski, Thomas Trads, har netop udgivet sit sæsonedit. Manden der er forsvarende mester i Slopestyle, viser overlegen teknik på rails, kører gnarly urban og smider en hver dansk skiløbers våde drøm – doubles!

Det kunne være fristende at få et par ord med fra Thomas selv, men det gjorde vi allerede for et par måneder siden. I Juni mødtes vi nemlig med Thomas i norske Folgefonna. Læs det dybdegående interview HER.

 

Så læn dig tilbage og nyd en portion lækkert skiløb med Thomas Trads!

 

 

Foto: Riders.dk / Troels Iversen

Alexander Vissing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.