SKIX Games Real Ski Backcountry 2014

Alexander Vissing7 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2014/08/XGAMES_REALSKI.jpg

 

Så vågnede de endelig ovre på den anden side af atlanten. Onsdag d. 27. august er nemlig dagen hvor X Games Real Ski Backcountry 2014 skydes igang og tidsforskellen til Danmark har gjort ventetiden uanelig lang dagen igennem. Men se det på den positive side. Det er aften, så luk dig selv inde på værelset og nyd klasseskiløb fra:

 

Sammy Carlson

Tim Durtchi

Sam Favret

Wiley Miller

Joe Schuster

Dane Tudor

Jacob Wester

 

Kort fortalt er X Games Real Ski Backcountry en videokonkurrence hvor hver deltager skal fremvise et 90 sekunder langt edit med sine bedste tricks – selvfølgelig alle sammen i backcountry! Den 14. september afsløres vinderen af et dommerpanel mens prisen som “Fan Favorite” bestemmes af det online publikum. Man stemmer ved hjælp af Twitter og Instagram, og d. 8. september går de fire bedste så videre til finalen der løber indtil d. 14. september.

Sidste år tog Sammy Carlson sig hovedprisen mens Wiley Miller nappede Fan Favorite. Om de kan gentage successen i år er svær at forudse, for der er mange gode edits. Bedøm selv!

 

Se de 7 lækre edits fra X Games Real Ski Backcountry 2014 lige HER.

 

 

 

Alexander Vissing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.