KITESURFPULSSHERIDERSSKISNOWBOARDSURFWINDSURFRiders.dk MONEYSHOT! 2014

Redaktionen7 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2014/09/event_coverfoto_FINAL.jpg

 

Hvad er Riders.dk MONEYSHOT?

Riders.dk MONEYSHOT! 2014 er din chance for at vinde fede præmier samt vise hele Danmark dine evner med et kamera. Konkurrencen løber hele september, hvor du hver uge kan se et udvalg af de indsendte fotos her på Riders.dk samt løbende på vores Instragram @ridersdk. Vi skal senest have dit foto i vores indbakke søndag 28. september 2014 for at du er med i konkurrencen.

 

Vi har inddelt konkurrencen i tre kategorier
Konkurrencen har tre forskellige kategorier: SNE, VAND og PULS.

I kategorien sne skal det være et vinterfoto altså ski, snowboard eller andre aktiviteter i sne. I kategorien vand skal det være et surf, windsurf, kite, wakeboard eller anden aktivitet i vand. I den sidste kategori puls, kan alt fra mountainbike til hip hop dans indsendes. Dette er den mere kreative kategori, hvor du virkelig kan vise din kreative evner med dit kamera.

 

REMAKE_IMG_7678

Fangede du vinterens dybeste pudder? Så har du måske vinderbilledet i kategorien SNE… foto// Andreas Rehn

 

MONEYSHOT! Awardshow + Afterparty
Den 2. oktober 2014 bliver spændingen udløst ved Riders.dk MONEYSHOT! Awardshow i indre by i København. Der vil være top tre i hver kategori samt en overall vinder der udover evig anerkendelse, blandt andet vinder præmier fra:

 

  • UCPA: En uges skirejse med bus, bolig, liftkort, helpension, undervising samt leje af udstyr.
  • Seuf Outdoor: Gavekort til en af Danmarks største og førende outdoor butikker.
  • Lakor: Fresh gear fra udkantsdanmarks livsstilmærke nummer ét.
  • GoPro: Det førende actionkamera på markedet.

 

Efter awardshowet bydes der op til dans med et brag af et afterparty til den lyse morgen! Læs mere om Riders.dk MONEYSHOT! Awardshow + Afterparty på facebook lige HER.

 

Hvordan kan jeg være med?
Alle kan være med i konkurrencen, og du behøver hverken være professionel fotograf eller have kameraudstyr for 50.000 kr. hjemme i skabet. Vi vil meget gerne se de bedste fotos. Du indsender det til info@riders.dk, husk at skrive ”Riders.dk MONEYSHOT!” i emnefeltet. Dit foto må maksimum fylde 5 MB og skal være af typen JPG. Vi skal vide følgende: navn på fotograf, navn på den/de personer der figurerer på billedet, hvor dit foto er taget og en kort beskrivelse om historien bag billedet.

Du må gerne sende flere fotos ind, dog vil de alle blive bedømt individuelt. Ligeledes gøres der opmærksom på, at ingen fra Riders.dk redaktionen eller tilknyttet familie og samlevere kan deltage.

 

SMALL_MW1_Photo_TroelsIversen

I kategoiren PULS er alt fra Mountainbike til Hip Hop dans velkommen… foto// troelsiversen.com

 

Det handler IKKE om likes!
Dette er ikke en konkurrence om at få flest mennesker på facebook til at ”like” dit foto. Det er derimod et meget kompetent dommerpanel (Riders.dk redaktionen) der med mange års erfaring med foto til lands, til vands og i luften vil finde en samlet vinder, samt top 3 i hver kategori.

 

Så skynd jer at sende jeres bedste skud til info@riders.dk senest d. 28. september. Vi glæder os til at se alle jeres fede bidrag!

 

/ Riders.dk Crewet

 

RIDERSDK_MONEYSHOT_FINAL_surf

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.