KITESURFPULSSKISURFWINDSURFRed Bull Illume kommer til Danmark

Alexander Vissing8 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2014/09/illume_nytorv4-1024x557.jpg

 

Red Bull Illume er det ypperste der findens indenfor action- og adventuresport fotografi, og nu bliver Danmark en del af dette. Vinderne af den prestigefyldte fotokonkurrence blev fundet i november 2013, og siden har de bedste 50 billeder turneret verden rundt.

Torsdag d. 9 oktober kommer Red Bull Illume til Danmark i 10 dage. I København præsenteres billederne som en unik belyst natudstilling, som giver offentligheden mulighed for at nyde og udforske billederne, der bliver vist i store belyste glasrammer. København er 2. stop på Europa-turnéen, og udstillingen finder sted på Nytorv i København foran det smukke Domhus.

 

28.257 indsendte billeder blev skåret ned til blot 250 billeder. Blandt disse 250 har et internationalt panel af fotoredaktører fundet frem til de top 50 billeder som udstillingen omfatter. En dansker var tæt på at nå top 50 men måtte nøjes med top 250. Hans navn er Ken Hermannsom deltog med nedenstående billede af Rune Gilfberg.

 

red_bull_illume_top250

Danske Ken Hermann nåede til top 250 med dette billede af Rune Gilfberg…

 

Blandt dommerne til Red Bull Illume finder man danske Bugge Holm Hansen, grundlægger og chefredaktør for Mediehuset Luksus. Bugge dyrker selv bjergbestigning og kitesurfing flittigt og han lever og ånder for adventure sport. Bugge vil også være en del af åbningsaftenen i København og glæden er ikke til at skjule:

 

” Jeg glæder mig simpelthen helt vildt til at udstillingen kommer til Danmark og jeg får mulighed for at gense de spektakulære billeder i denne særlige natudstilling i illuminerede glasrammer”

 

Vi her på Riders.dk glæder os utrolig meget til at opleve denne unikke hyldest til det alle fotografer brænder for. Læs her de officielle deltaljer om Red Bull Illumes besøg i København.

 

 

Red Bull Illume udstillingen

Finder sted fra d. 9. -18. oktober 2014
Nytorv, København K
Tid kl. 17.00-23.00
Gratis adgang

 

Fakta om Red Bull Illume
Red Bull Illume er verdens førende internationale fotokonkurrence dedikeret til action og adventure sport. Dens formål er at illustrere de mest spændende og kreative tiltag inden for sportsfotografering samt at dele disse unikke billeder med den brede befolkning. Efter vinderne bliver annonceret, turnerer billederne verden rundt som en unik belyst natudstilling. Red Bull Illume 2013 er den tredje udgave af konkurrencen efter 2007 og 2010.

 
Læs mere om konkurrencen her: www.redbullillume.com

 

red_bull_illume_overall_winner

Dette vinderbillede fra Red Bull Illume vil selvfølgelig også være at finde på udstillingen…

Alle billeder tilhører Red Bull Illume.

Alexander Vissing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.