SKIDe seje freeride-piger er tilbage på scenen

Sofie Kyed8 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2014/09/pure-2.jpg

Sidste år kom den første all-female skifilm Shades of Winther og viste hele verden, at piger for alvor er ved at gøre deres indtog på verdens freeride scene.

I år er de tilbage med Shades of Winther: Pure den anden film i rækken, der portrætterer kvinder med seriøse talenter og mod, når de banker ned af stejle bjergskråninger mens lavinerne løber parallelt med dem. Det er den østrigske freeskier og filmproducent Sandra Lahnsteiner, der står bag de to film, med sig har hun kvindelige skiløbere fra hele verden. Og man kan roligt forvente et afsindig højt niveau.

Filmen tager os med på tværs af kloden, hvor der er klip fra Niseko Japan, Maloja Haslital Switzerland, Haines Alaska USA, Weißseegletscherwelt Austria, Livigno Seiseralm Italy og Whistler Canada.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=0zrB1Opfavw]

pure

Igen i år får du mulighed for at nyde det spektakulære skiløb på det helt store lærred, når Danish Adventoure Film Festival vil blive afholdt fra d. 27 – 30 november i København, Aalborg og Aarhus.

Fotos i denne artikel – http://www.shades-of-winter.com

Sofie Kyed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.