SNOWBOARDPirate Movie Productions er tilbage – i Ultra HD!

Kristian Morgen7 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2014/09/Skærmbillede-2014-09-15-kl.-22.06.21-1024x576.png

Det er filmsæson. Et af årets mest spændende filmprojekter er lige på trapperne. Det gælder Pirate Movie Productions’ Perceptions.

Piraterne er et mere end 15 år gammelt crew baseret i Europa. De har skudt film ud af kanonen hvert år længere end internettet kan huske. Sporene går tilbage til 2003, men derfra leder skattekortet ikke videre. Kaptajnen, som de kalder ham, Basti Balser, som producerer og filmer, og har været med siden skuden gled fra havn første gang, skød med analoge super-8 kameraer da den første rigtige film udkom i 2001.

Det gør de stadig når det passer dem. Men i år er det anderledes. Holdet har altid været kendt for at lave nogle utroligt kreative introsekvenser. Ofte med vilde animationer præsenteres riders med alt fra kostumer – piratkostumet har været oppe og vende et par gange – til vilde naturlandskaber der ligner noget fra verdens ende.

Men nu er piraterne teamet op med Red Bull Media House og har skabt en ægte Ultra High Definition oplevelse med vind i sejlene. Det er blevet til en 4K-oplevelse, og du kan se teaseren ovenfor. (Husk 4K, ved at bruge settings-knappen)

 

Nok er premieren på fredag den 19. september i Innsbruck, Østrig. Men Red Bull TV kommer dig til undsætning, de streamer nemlig Perceptions online i et døgn fra på fredag kl. 22 dansk tid.

Ellers er den til salg på iTunes fra d. 14. oktober.

Følg Pirate Movie Productions på deres Facebookside.

Kristian Morgen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.