PULSSNOWBOARDBataleon siger farvel til Simon Houlind

Kristian Morgen7 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2014/09/Lenn-Verjans.jpg

Bataleon har meldt ud at Simon Houlinds sponsoraftale er udløbet. Deres danske rider gennem seks år, og en af dem som har haft succes med at slå igennem i det store udland, står derfor uden en board-sponsor.

 

”Vi er super stolte over at have kunne hjælpe en dansk snowboarder til at nå så langt som Simon har gjort, men det er dog samtidig sørgmodigt, fordi vi nu også må erkende, at Simon har brug for et større sponsorat end vi kan tilbyde, for at kunne komme videre med sin udvikling og fortsætte med at tage dansk snowboarding til nye højder.”

 

Claus Kongsbak, som står bag Kongsbak Brands og dermed repræsenterer Bataleon Snowboards i Danmark, beskriver et mindeværdigt forløb med Houlind i stald, og forsikrer at forholdet mellem de to ikke er forværret. Tværtimod ønskes han god vind fremover.

 

Det vides endnu ikke om Houlind har et nyt sponsorat i sigte, og hvad hans planer er fremadrettet, men vi håber det bedste for ham og ønsker ham en super 14/15 sæson!

 

Se Simon i action i hans solrige og superfede Bear Edit fra sidste sæson her!

 

Kristian Morgen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.