PULSSKISNOWBOARDDet store overblik fra freestyle.ch 2014

Alexander Vissing8 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2014/09/REMAKE_DSC_2117-1024x685.jpg

 

Netop har SWISS flyet denne morgen sat landingshjulene på dansk grund igen efter en forrygende weekend til freestyle.ch 2014. Det har været to intense dage for Riders.dk i marken, men uden tvivl det hele værd!

 

I 1995 så det første freestyle.ch dagens lys. I 2014 er det tyvende gang at europas største freestyle festival blev afholdt. Og hvilken timing! Høj sol og +20 grader sørgede for perfekte forhold og festivallen endte med at slå publikumsrekord med hele 34.135 besøgende!

Og man forstår godt hvor så mange gider at lægge vejen forbi Landiwiese ved søsiden i Zürich. De bedste atleter på ski, snowboard, mountainbike og motcross sørger for solid underholdning, og ellers kan man boltre sig i skatebowler, stairvasesetups med ægte sne, gearboder og koncerter. Vi kan i hvert fald varmt anbefale alle at tage turen derned.

Hvis du var andet steds i weekenden og har misset vores dækning, har vi her samlet alle artikler fra årets festival med masser af lækre billeder.

 

 

Og derudover kan I herunder se alle video highlights fra freestyle.ch’s egen videokanal.

 

 

SWISSFZ14

 

COPYRIGHT: ALLE BILLEDER TILHØRER ALEXANDER VISSING / RIDERS.DK

Alexander Vissing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.