KITESURFPULSSHERIDERSSKISNOWBOARDSURFWINDSURFSpændingen udløst til Riders.dk MONEYSHOT! 2014

Redaktionen8 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2014/10/moneyslide2-1024x450.jpg

Endelig var aftenen kommet hvor spændingen skulle udløses, hvor over 100 billeder i kategorierne SNE, VAND og PULS var blevet sendt ind i håb om at løbe med sejren til Riders.dk MONEYSHOT! 2014. Tyrolia Bier Klub i indre København lagde location til awardshowet hvor det skulle afsløres hvem der løb med pokalen, svedigt gear og evig hæder.

 

Klokken 20.00 åbnede dørene til Københavns nye afterskisted, Tyrolia Bier Klub. Folk fra de respektive miljøer var dukket op til glædeligt gensyn med hinanden over en hyggeøl, og så selvfølgelig for at se hvem der ville løbe med sejren og den store pokal til Riders.dk MONEYSHOT! 2014. Lidt over 22.00 slukkede musikken, awardshowet startede og spændingen skulle udløses.

Det har været mange flotte bidrag hvilket gjorde det svært i udvælgelsesprocessen, men når det kom til topplaceringerne, var der ingen tvivl. Mark Wengler vandt kategorien VAND med sit billede af Freddie Meadows, og Emiliano Meucci tog efterfølgende rent bord ved at vinde i både kategorien SNE og PULS. Desuden vandt Emilianos snebillede af snowboarderen Luca Fiorni også den overall sejr til Riders.dk MONEYSHOT! 2014 – et stort tillykke til alle vinderne!

 

Riders.dk vil gerne takke alle fremmødte i går for en fantastisk fest! Og en stor tak til alle der har deltaget i konkurrencen samt til vores partnere for at gøre det muligt. Her til sidst kan I se top 3 i hver kategori samt overall vinder af Riders.dk MONEYSHOT! 2014.

 

RIDERS.DK MONEYSHOT! 2014 RESULTATER

PULS // 3. PLADS

MONEYMEGAAWARDSHOW-10

PULS // 2. PLADS

MONEYMEGAAWARDSHOW-12

PULS // 1. PLADS

MONEYMEGAAWARDSHOW-14

VAND // 3. PLADS

MONEYMEGAAWARDSHOW-24

VAND // 2. PLADS

MONEYMEGAAWARDSHOW-26

VAND // 1. PLADS

MONEYMEGAAWARDSHOW-28

SNE // 3. PLADS

MONEYMEGAAWARDSHOW-38

SNE // 2. PLADS

MONEYMEGAAWARDSHOW-40

SNE // 1. PLADS + OVERALL VINDER AF RIDERS.DK MONEYSHOT! 2014

MONEYMEGAAWARDSHOW-42

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.