SHERIDERSSKISNOWBOARDAndet postkort fra Din Camp

Alexander Vissing7 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2014/10/JohanDuus_DinCamp-1024x492.jpg

 

Knap havde den første videoblog Din Camp i Hintertux ramt Riders.dk sendefladen før endnu en videoblog ser dagens lys. Hermed endnu et postkort fra det østrigske.

 

Onsdag og torsdag bød efter en fridag igen på undervisning på Hintertux gletsjeren. De mange campere havde efterhånden kørt sig varme, og følte sig motiverede af deres trænere til at kaste sig ud i nogle nye tricks. Mikkel Hjort fik sat en switch 5’er, Joakim Licht fik sat sin første 7’er og Rasmus Dorph satte sin første switch 7’er. Mette Moesgaard, som kun har stået på snowboard i tre uger, fik lavet en boardslide på et downrør, hvorefter hun løb hen og highfivede os og gav knuckles:

 

Jeg har den feeeedeste dag, jeg har lige lavet en boardslide, det er jo for vildt!

 

Der hersker ingen tvivl om at der bliver steppet op på efterårets Din Camp, hvilket også kan ses i den spritnye videoblog herunder.

Missede du den første update kan den ses lige HER.

 

 

 

Alexander Vissing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.