SHERIDERSSKISNOWBOARDSå kom det – liftkortet til hele Vorarlberg

Alexander Vissing6 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2014/10/Montafon_Hochjoch-1024x645.jpg

 

Skiområder udvider år fra år i håb om at få flere skiløbere og snowboardere igennem systemet og dermed tjene flere penge. Det lyder umiddelbart ikke som noget der gavner den snehungrede skibums med træng til eventyr, men nu kommer endnu en mulighed for at opleve en masse fedt skiløb i Østrig til billige penge.

 

Vorarlberg er Østrigs vestligste stat, der til trods for at være overset af mange danskere, byder på klasse skiløb – både til freeride og freestyle. Efter mange års kamp, er det nu endelig lykkedes at lave et samarbejde på tværs af staten og skabt et sæsonliftkort der gælder til hele 30 områder i Vorarlberg.

Og prisen er bestemt også fordelagtig – et ”Ländle-Card” som det kaldes, kan erhverves for blot 565 euro, det vil sige lidt over 4.000 danske kroner. For dette kan man blandt andet stå i klasseparker som Nike Snowpark Montafon, Snowpark Damüls og Backyards Snowpark i Brandnertal. Freeridemæssigt er der også masser godt at finde i områder som Sonnenkopf, Silvretta Montafon og Gargellen. Og til de touring interresseret gælder kortet også til det legendariske Silvretta Bielerhöhe.

 

small_DSC_0046

Med et Ländle-Card kan man blandt andet shredde Nike Snowpark Montafon… // Foto: Kristina Chereshneva

 

Udfordringen med disse brede samarbejdsaftaler, er altid de store spillere der tænker egen profit først. Det ses blandt andet i Tirol hvor man i Snowcard Tirol desværre må undvære St. Anton am Arlberg.

Ved Ländle-Card var det derfor altafgørende at få Vorarlbergs største område, Silvretta Montafon, med på aftalen, selvom områder som Lech, Warth og Diedamskopf må udeblive for aftalen i 2014/15. Bagmanden, Markus Comploj, forventer dog også at inddrage disse i aftalen til vinteren 2015/16.

 

De 30 skiområder der er indbefattet af Ländle-Card er:

Bregenzerwald (Alberschwende, Andelsbuch-Bezau, Bödele, Damüls-Mellau, Egg-Schetteregg, Hochhäderich, Langen, Schwarzenberg, Sibratsgfäll, Riefensberg), Brandnertal, Großes Walsertal (Faschina, Raggal, Sonntag-Stein), Klostertal – Sonnenkopf, Laterns, Montafon (Gargellen, Golm, Kristberg, Silvretta-Bielerhöhe, Silvretta-Montafon) und Rheintal (Bazora-Gurtis, Dornbirn-Ebnit, Götzis-Millrütte, Übersaxen)

 

Den 3. november går hjemmesiden i luften hvor kortet også kan købes: www.laendle-card.at. Så går du med drømmen om at prøve en sæson med roadtrip igennem Østrig er dette et godt bud. Herunder er en samlet liste over de største sæsonliftkort i Østrig:

 

LÄNDLE-CARD VORARLBERG // 30 OMRÅDER // 565 EURO

SNOWCARD TIROL // 87 OMRÅDER // 717 EURO

SALZBURG SUPER SKICARD // 22 OMRÅDER // 595 EURO

TOP SKIPASS KÄRNTEN // 31 OMRÅDER // 535 EURO

STEIERMARK JOKER // 21 OMRÅDER + 4 KURBADE //  679 EURO

 

Priserne er for et sæsonkort og typisk kræves det at man køber kortet inden start december for at få den gode pris. Læs flere detaljer hos de enkelte udbydere i ovenstående links.

Kender du til lignende aftaler, vil vi meget gerne høre om dem. Send os en mail på info@riders.dk .

 

Ses i sneen!

 

Alexander Vissing

One comment

  • Jonas

    oktober 26, 2014 at 1:24 pm

    Det er fedt! Når man normalt betaler omkring 1500,- for én uge, er der sgu ikke langt op til de 4000,- også har man det hele sæsonen!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.