SURFEr du nede med surfing, fællesskab og svedige rejseoplevelser?

Redaktionen8 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2014/11/ambassador-1024x305.jpg

Den skandinaviske surfrejsearrangør Lapoint åbner nu dørene op for danske surfinteresserede drenge og piger, der er friske på at sprede god surfkarma over det danske land. Deres nye ambassadørprogram henvender sig til især unge, som er hooked på surfing og som har mod på at arbejde aktivt med netop at få flere danskere ud i bølgerne – ”Share the Stoke”.

Lapoint har Surf Camps rundt omkring på eksotiske kystlinjer. Deres nyeste skud på stammen er det berygtede longboard-spot ”Noosa” på Australiens Østkyst. Derudover har Lapoint også camps i bl.a. Marokko, Norge og Portugal samt på Sri Lanka, Costa Rica og Bali.

Deres motto ”Good Times” kender de fleste der har rejst med en surfboard under armen, som i bund og grund handler om at have det sjovt, få fede oplevelser og nye bekendtskaber.

M.Wengler©-_71P8606
Christoffer fanger barrels på Crazy Left sidste uge i Ericeira, Portugal. Photo by: Rip’n Snap (facebook.com/ripnsnap)

Hvis du ikke har hørt om Lapoint, har du måske hørt om deres teamrider Christoffer Hartkopp. En af dansk surfings absolut topfolk, der for tiden husere i Ericeira, hvor Lapoint bl.a. har Surf Camps.

Info om ambassadør programmet på: www.lapointcamps.com/ambassadors

Denne artikel er bragt i samarbejde Lapoint Danmark

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.