SHERIDERSSKISNOWBOARDUnderground Jib Arena åbner første weekend i december

Alexander Vissing7 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2014/11/digital_flyer_opening14_15-1024x539.jpg

 

Det er med stor glæde at personerne bag Underground Jib Arena, sammen med DGI og Frederiksberg Kommune, endnu en vinter kan åbne dørene til alle jibglade Københavneres ynglings hangout spot i årets koldeste måneder.

Denne vinter er desuden en helt speciel en af slagsen på Underground Jib Arena, for det er femte vinter i træk, at Københavnerne kan stå på ski og snowboard i det urbane bybillede. I år er arenaen atter placeret i Lindevangsparken på Frederiksberg og åbnes lørdag d. 6. december. Traditionen tro vil der være mulighed for at få luftet sine ski eller snowboard, møde ligesindet samt deltage i den altid hyggelige konkurrence hvor der vil være præmier fra Salomon, blacksnow, Bataleon, Lakor og Jiblab. Det er gratis at deltage og der er hjelmpåbud for alle deltagere.

 

Og efter arrangementet i Lindevangsparken forsætter fejringen af vinterens tilbagekomst på Rhino Bar i Nørregade, centralt beliggende ved Nørreport station.

 

Programmet for dagen er således:

kl. 12.00 – Fri kørsel

kl. 13.00 – Åben jam session

kl. 15.45 – Præmieoverrækkelse

kl. 16.00 – Tak for i dag / fri kørsel

kl. 21.00 – Afterparty @ Rhino Bar (Nørregade 38, Kbh K)

 

Der hersker ingen tvivl om at der er lagt i ovnen til en herlig dag i sneen. Efter åbningen står Underground Jib Arena fast i Lindevangsparken, og er åbent dagligt frem til starten af Marts 2015. Følg med i alt hvad der sker på Underground Jib Arena i løbet af vinteren på deres facebookside og se facebookeventet for åbningen liger HER.

 

Gense her til sidst videoen fra sidste års åbning af Undergroung Jib Arena samt DM i Jib 2013 afholdt samme sted.

 

https://vimeo.com/87646661

 

Alexander Vissing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.