SHERIDERSShades of Winter: Pure kommer til DK

Sofie Kyed7 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2014/11/Copenhagen-PP155-SoW-flyer-A5_web1-721x1024.jpg

Nu kan du opleve nogle af verdens bedste kvindelige freeridere kaste sig ned over de stejleste klippesider, når Shades of Winter Pure bliver vist i Danmark. Den østrigske freeskier og filmproducent Sandra Lahnsteiner står bag den nye all-female freeskiing film Shades of Winther: Pure. Sidste år kunne vi for første gang nyde en skifilm kun med piger i Shades of Winter. Og nu er de benhårde piger tilbage.

Her følger vi kvindelige skiløbere fra hele verden, når de kaster sig ud på halsbrækkende missioner, mens lavinerne skrider omkring dem og de med fuld kontrol og god stil viser, hvordan en bjergside skal håndteres.

Filmen tager os med på tværs af kloden, hvor der er klip fra Niseko Japan, Maloja Haslital Switzerland, Haines Alaska USA, Weißseegletscherwelt Austria, Livigno Seiseralm Italy og Whistler Canada.

Du kan opleve pigernes eventyr på det store lærred torsdag d. 27/11 i Cinemateket i København. Her vil instruktøren og en af de store stjerner i filmen Sandra Lahnsteiner selv komme og præsentere filmen. Inden premieren inviterer Peak Performance på en reception, hvor man kan få lov at møde Sandra og nyde en lille øl.

Danish Adventure Film Festival vil blive afholdt fra d. 27 – 30 november i København, Aalborg og Aarhus, hvor der vil være mulighed for at se filmen.

Læs mere her

Vi glæder os til at nyde showet med jer.

Sofie Kyed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.