SHERIDERSSKISNOWBOARDDM i Jib vender tilbage for femte vinter i træk

Alexander Vissing6 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2015/02/DM_I_JIB2015_FINAL_2-1024x539.jpg

 

Det er med stor glæde at personerne bag Underground Jib Arena, sammen med DGI og Frederiksberg Kommune, for femte vinter i streg kan invitere til danmarksmesterskabet i jib.

 

Dette DM i Jib er desuden en helt speciel en af slagsen på Underground Jib Arena, for det er femte vinter i træk, at de fire danmarksmestre i det urbane bybillede skal findes. Det hele sker i Lindevangsparken på Frederiksberg lørdag d. 21. februar. Ligesom sidste vinter starter dagen ud med Winch session, hvor deltagerne kan prøve hvordan det er at blive trukket med fuld kraft hen imod rampen, vende rundt og herefter ramme obstaclesne. Herefter vil kvalifikationen til DM i Jib starte hvor de bedste går videre til finalen og kampen om evig hæder samt præmier fra Salomon, blacksnow.dk, Bataleon, Lakor og Jiblab. Det er gratis at deltage og der er hjelmpåbud for alle deltagere.

 

Og efter arrangementet i Lindevangsparken forsætter fejringen af jubilæet på Rhino Bar i Nørregade, centralt beliggende ved Nørreport station.

 

Programmet for dagen er således:

 

kl. 14.00 – Velkommen

kl. 14.15 – Winch session

kl. 15.45 – Pause / fri kørsel

kl. 16.30 – Kvalifikation til DM i Jib 2015

kl. 17.30 – Finaler

kl. 18.30 – Præmieoverrækkelse

kl. 21.00 – Afterparty @ Rhino Bar (Nørregade 38, Kbh K)

 

Der hersker ingen tvivl om at der er lagt i ovnen til en herlig dag i sneen. Efter åbningen står Underground Jib Arena fast i Lindevangsparken, og er åbent dagligt frem til starten af Marts 2015. Følg med i alt hvad der sker på Underground Jib Arena på deres facebookside og se facebookeventet for åbningen liger HER.

 

Gense her til sidst videoen fra sidste års DM i Jib.

 

https://vimeo.com/87646661

 

Alexander Vissing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.