SKIMød Solfald – 5K skiløb af bedste kaliber

Alexander Vissing6 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2015/02/Screen-Shot-2015-02-23-at-18.40.58.png

 

Her på Riders.dk falder vi tit i snak med folk i miljøet der vil dele deres content. De fleste læsere husker nok en af dem, Anders Von Holck, manden der ville gøre op med dårlige webisodes i det danske skimiljø og producere edits af højeste kaliber. Nu synes målet at være nået!

 

Tilbage i sommers havde vi første gang fat i Anders da han udgav sit 4K edit fra Les 2 Alpes. Det startede et løfte – et løfte om at det filmiske niveau i dansk skimiljø skulle højnes. Og det er nu blevet denne mandag aften. Med Frederik Højgaard og Jacob Gramtorp foran kameraet i Norge, er et must see edit blevet skab. Det er 5K og her er visionen bag:

 

Jeg har i flere år haft en vision om at ramme det tomrum jeg synes gør sig gældende filmisk fra den danske freestyleverden. Vi varmede op i sommers i Les 2 Alps og nu kommer vi så med første rigtige projekt. I og med at vi kommer fra et mere end fladt land har vi ikke samme muligheder som så mange andre, så at vi har kunne lave en film af denne kvalitet med de kort vi har haft på hånden, gør mig mega stolt!

Jeg har aldrig helt kunne gøre mig klog på den danske freestyle community men i sidste ende kan jeg stå 100000 % inde for hvad vi har fået lavet og hvad der kommer efter er bare bonus. Vi har snak om et late season hookup så jeg går allerede nu og glæder mig til at få drengene hjem fra mammoth med et par nye tricks på lommen.

 

Det var historien bag. Ikke mere snak, tryk på play og husk at sætte kvaliteten til 5K. En ny æra er skabt!

 

Alexander Vissing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.