PULSThinggaard laver nyt sommerferiekoncept

Redaktionen6 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2015/05/burningbearRiders.jpg

 

De fleste kan nok nikke genkende til Thinggaard som skirejsearrangør der med deres underfirma, UCPA Danmark, også har været med til at arrangere Riders.dk freerideturen gennem en årrække. Nu kommer Thinggaard med et nyt sommerskud på stammen – Burning Bear.

 

I uge 30 kan man for blot 3.300 kr. opleve alperne når det er bedst om sommeren. Burning Bear er et nyt dansk koncept som byder på en actionfyldt uge i østrigske Sölden med Mountainbike, Rafting og Via Firetta (klatring). Tilsæt derefter adgang til freestyletræningsmekkaet, Area 47, samt fester med ligesindet til den lyse morgen, og fed uge er kørt i stilling!

 
REMAKE_DSC_6986

Riders.dk var selv på besøg i Area 47 tilbage i 2012… // Foto: Alexander Vissing

 

Men hvorfor lave Burning Bear og hvad er visionen bag? Kim Jæger fra Thinggaard fortæller:

 

“Vi vil skabe en ny type sommerferie hvor vi bruger vores viden fra vinter, og kombinerer de aktive elementer fra vinteren, bjergene og festerne til at skabe noget innovativt.”

 

Så ved du endnu ikke hvad du skal i uge 30 i sommerferien er Burning Bear et godt bud – desuden kan man komme gratis afsted hvis man kan skaffe en gruppe på 15 rejsende.

Læs mere på deres hjemmeside: http://burningbear.dk/

 

 

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.