SURFSteinfath signer ny sponsor

Nick Sturm6 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2015/05/LD153389-1024x682.jpg

Casper Steinfath underskriver kontrakt med Red Bull

Den danske SUP’er Casper Steinfath skriver netop under med Red Bull.

– Det er en aftale, som jeg er utrolig glad for kom på plads, og jeg er helt sikker på, at Red Bull kan hjælpe mig til at opnå endnu bedre resultater i fremtiden, siger Casper Steinfath i en pressemeddelelse fra Red Bull.

Det er på baggrund af, at Casper Steinfath er den bedste til SUP i Danmark, og at han er han er kåret som europa- og verdensmester to gange, at Red Bull laver en sponsoraftale med det 21-årige SUP-talent.

Hvert kvartal
Steinfath kommer til at blive aflønnet hvert kvartal, og angiveligt er det markant beløb, som kommer til at hjælpe Steinfath på flere planer.

Casper Steinfath er nemlig tit på farten: For kun få dage siden var han i Italien, så skulle han tilbage til Danmark for så at rejse afsted igen til Mexico to dage senere.

Steinfath tilbringer også en megen tid i Californien, hvor hans rødder rækker tilbage til, og Hawaii.

Det er en del af Casper Steinfaths virke, at rejse rundt i verden – både for at træne, men også for at deltage i konkurrencer og arrangementer.

Og det er ingen hemmelighed, at flybilletter koster, og derfor er det en hjælp for Steinfath med den nye sponsor.

På Red Bulls hold
Det danske sup-talent kommer til at være på hold med en kajakroer, en triatlet, mountainbiker, speedwaykører og en BMX’er. Til sammen udgør alle seks det danske Red Bull team.

Sammen kan de alle seks repræsentere Red Bull på fineste vis med kasketter, trøjer, klistermærker, og hvad der ellers hører til.

Nick Sturm

Studerer journalistik ved SDU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.