SKISNOWBOARDHold sommer med Din Camp

Sofie Kyed6 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2015/05/Din-Camp-1024x378.jpg

I uge 29 bliver der afholdt Din Camp i Tignes i Frankrig. I år vil der være mulighed for både freestyle ski-, snowboard- og mountain bike.

Vi kan lige så godt erkende det. Vinteren er slut. Men før du lader depressionen overmande dig og pakker skiene alt for langt væk, skal du måske overveje at holde sommerferie med Din Camp.

Din Camp uge 29 gruppeDu vil få fem dages undervisning i snowparken eller cykelparken à ca fire timer.

Din Camps trænere har alle tidligere været campdeltagere, og er nu nogen af Danmarks bedste skiers, snowboarders eller mountainbike udøvere. Trænerne er uddannet til at undervise på alle niveauer – både eksperter og begyndere.

I år kan du tilmelde dig to forskellige camps – eller en kombination af begge.

 

Din Snow Camp

Din ’snow’ Camp holder til i Tignes snowpark, som ligger allerøverst på gletsjeren. Dette betyder, at der altid er snesikkerhed.

Tignes snowpark byder på alt fra små til store hop, samt lette rails og bokse, til teknisk svære obstacles, derfor er der altid noget, der passer til netop dit niveau. Derudover er Tignes snowpark tilholdssted for mange internationale professionelle skiers og snowboarders, så du deler park med nogen af verdens bedste – mon ikke de kan inspirere lidt.

For at dygtiggøre dig på bedst mulig vis, kører Din Camp videotræning. Videotræningen fungerer sådan, at du vil blive filmet når du hopper eller kører på rails/bokse, hvorefter din træner vil give dig gode råd til, hvad du kan gøre bedre. Denne metode medfører en meget hurtig og god progression. Med andre ord kan du altså ikke undgå at udvikle dig på Din Camp.

Din Camp snb

Din Bike Camp
Din ’bike’ Camp giver dig muligheden for at gøre dét, mange mountainbike-ryttere drømmer om: At køre downhill mountainbike i en hel uge med nogen af Danmarks bedste. Din bike camp holder til i trail-mekka, i- og rundt om Tignes by, hvor du finder et utal af trails. Alt fra de lette grønne trails, til de svære sorte og endda til freestyle trails. Du vil få den undervisning, der passer til netop dit niveau, ligegyldigt om du er nybegynder, øvet eller ekspert.

På Din ’bike’ Camp har du muligheden for at sammensætte din helt egen camp. Du kan vælge at køre downhill i en hel uge, eller kombinere ski og snowboard med et par eller en enkelt dags mountainbike undervisning.

Din Camp downhill

Og alt det andet du kan i Tignes
Efter undervisningen er der et hav af sociale aktiviteter. Din Camp afholder trampolintræning, tre-kamp, fodboldturneringer, beachvolley-kampe, skatesessions og meget andet. Derudover tilbyder Tignes et stort udvalg af aktiviteter, der også vil være mulighed for at prøve kræfter med så som deres skatepark, BMX/MTB airbag (hvor der i løbet af ugen vil afholdes en ’best trick’ konkurrence), Slip n’ slide ramper ud i vandet, vandrutsjebaner, SUP, sejlads, kajak, flyboard – water jet pack, minigolf, svømmehal, spa, bueskydning og mange flere.

Din Camp aktiviteter

Du kan læse mere og tilmelde dig på Playground Snow (http://www.playgroundsnow.dk/freestyle-camps/din-camp-sommer/uge-29/ )

 

Tilmeld dig allerede i dag, så er du sikker på en plads.
Tilmeldingsfrist 19. Juni 2015.

Sofie Kyed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.