KITESURFPULSSHERIDERSSURFWINDSURFRiders.dk rejser til Sri Lanka sammen med Lapoint

Troels Iversen7 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2015/05/Skærmbillede-2015-05-22-kl.-15.59.37-1024x388.png

I starten af juli rejser Riders.dk sammen med Lapoint til surf paradisøen Sri Lanka. I en hel uge skal Riders.dk udsendte surfere bo på Lapoints surfcamp på den sydlige del af øen, hvor gode bølger rammer kysten i både i høj og lav sæson, hvor bølgeretningen ellers skifter fra sydvest til sydøst. Sri Lanka er en tropisk ø, med surfing i verdensklasse, øst for Indiens sydspids. Omgivelserne tilbyder, udover surfingen, også en fantastisk natur med masse dyreliv og dejlige naturoplevelser.

_MG_7546

_MG_9535

Lapoint’s surfcamp ligger med beach-front ved én af Sri Lanka’s kridhvide strande, midt i surfparadiset på øens sydvestkyst. Her finder du tropisk klima og perfekte bølger for både nybegyndere og lidt mere erfarne surfere. En kombination der er svær at matche. Byen Ahangama er en lille surf landsby, 3 timer syd for Sri Lankas hovedstad Colombo, og 40 minutter syd fra den populære destination Hikkaduwa. Ahangama er et charmerende område med god atmosfære og et lille udvalg af særdeles unikke butikker. Stedet er et af Sri Lankas mest fredfyldte områder, med kun få butikker, restauranter.

Læs mere om Lapoints destination på www.lapoint.dk

Du kan følge vores rejse til Sri Lanka på www.riders.dk og vores sociale medier (Facebook og Instagram)

[vimeo 128072489 w=750 h=422]

Goodtimes in Sri Lanka med Lapoint og Riders.dk. from Riders.dk on Vimeo.

Troels Iversen

Troels har været fast del af Riders.dk siden år 2006. Sidenhen har han rapporteret fra events og konkurrencer over det meste af kloden. Passioneret freeride skiløber og fotograf, der tilbringer flest mulige uger i bjergene hver vinter, hvor St Anton am Arlberg i Østrig er favoritten. Sommeren går med at surfe den danske vestkyst, eller rejser udenlands i søgen efter bølger. E: troels@riders.dk IG: iversentroels

One comment

  • HANSI

    juni 25, 2015 at 1:42 pm

    bring the long boards….

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.