PULSRed Bull Cliff Diving indtager København

Redaktionen7 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2015/06/RBCD_1.jpg

Red Bull Cliff Diving vender tilbage i morgen

I morgen kan du igen se mænd i speedoes kaste sig ud fra operaen, når der bliver afholdt Red Bull Cliff Diving i København.

af Sofie Kyed & Troels Iversen, Riders.dk

Med udsigt ud over København kaster udspringere fra hele verden sig i morgen ud fra taget af Operaen. Men på vejen ned er der ikke tid til at nyde udsigten. Udspringerne bliver nemlig bedømt på, hvor komplekse bevægelser de kan nå at lave, før de rammer vandet. Turen ned fra taget er 27 meter, derfor skal de ramme vandet helt rent og i fuld kontrol. På vejen ned opnår de typisk en hastighed på op mod 85 km/t.

RBCD_2

I morgen er det anden gang, det verdensomspændende event kommer til København. Sidst var i 2013. Siden har de danske arrangører hos Red Bull haft tid til at forbedre eventet for både tilskuere og atleter. Det betyder blandt andet, at der i år er monteret en pæl fra rampen ned til jorden, da atleterne sidst klagede over, at der var så meget vind på toppen, at det blev usikkert at sætte af.

Konkurrencen i morgen er en del af en samlet world serie, hvor de skal konkurrere otte gange i otte forskellige byer i Sydamerika, USA og Europa. Konkurrencen i København er en af de mest publikumsvenlige på hele turen, fordi eventet finder sted midt i byen, hvor publikum både kan sidde under operaen og se atleterne helt tæt på. Men de kan også sidde overfor og se det hele på afstand. I år er det syvende sæson udspringerne tager på tur.

Riders har i dag været forbi Operaen, så vi er fuldstændig klar til at skyde billeder fra de fedeste vinkler i morgen. Vi håber at se jer derude.

RBCD_fredag_1

foto // Romina Amato/Red Bull Content Pool, Dean Treml/Red Bull Content Pool, Troels Iversen/www.troelsiversen.com

 

Redaktionen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.