PULSSHERIDERSSKISNOWBOARDKom på heliski i Whistler med TomTom Bandit

Alexander Vissing6 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2015/06/REMAKE_DSC_6370-1024x663.jpg

 

For halvanden måned siden var Riders.dk med TomTom i franske Tignes til test af deres nye action cam, TomTom Bandit. Nu giver vi jer chancen for at vinde en heliskitur til Whistler i Canada.

Det var et imponeret Riders.dk der prøvede kræfter med TomTom’s nye actioncam, TomTom Bandit for halvanden måned siden. Et kamera der gør op med de lange redigeringstider men samtidig bibeholder filmkvalitet af højeste kaliber.

Her blot en måned efter lanceringen af kameraet, er TomTom på banen med en ny kampagne hvor man kan vinde en heliskitur for dig og en ledsager til Whistler eller en MTB tur til samme sted – begge rejser til en estimeret værdi af 8.000€. Udover rejsen bliver man selvfølgelig ledsaget af et TomTom Bandit kamera. Derudover vil fire 2. pladser også løbe afsted med et kamera.

 

http://youtu.be/U2DXXwRcWyI

 

 

Til at lancere hele kampagnen har TomTom skabt deres nye front figur, bjerggeden, Baaadass Billy, som ses i filmen ovenfor. For at have chancen for at vinde den eftertragtede tur skal man svare på et spørgsmål omhandlende ovenstående film. Konkurrencen løber til d. 15. juli 2015 og man deltager lige HER.

 

Læs om vores tur til Tignes og anmeldelse af TomTom Bandit lige HER, samt se her til sidst kameraet i aktion med Tiril Sjaastad og under vores Snow Dome besøg i forrige weekend.

 

 

 

Alexander Vissing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.