KITESURFRed Bull Coast 2 Coast vender tilbage til september

Jens Peter Frederiksen6 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2015/07/Race-Start-Bild.jpg

Pressemeddelse

Kitesurfing marathonet Red Bull Coast 2 Coast er tilbage efter to års pause. Det hårde løb på den barske Østersø, sætter selv den mest erfarne kitesurfer på prøve med sine 38 kilometers strækning.

FO-1E8JH632N2511Foto: Red Bull

Hvad: Red Bull Coast 2 Coast, et af de hårdeste kitesurfing løb nogensinde, vender for anden gange tilbage til Fermen bælt.
Læs om 2013 løbet HER.

Hvor: Fra kyst til kyst – mere specifikt fra Femern, Tyskland til Rødbyhavn, Danmark og retur. Løbet starter ud fra Niobe-strand i Tyskland og strækker sig over 40 km frem og tilbage over Femern Bælt med en vending blot 100 meter fra Rødbyhavn i Danmark.

Hvornår: Den 19. september 2015.

Übersicht Race StreckePå marathonstrækningen bliver kitesurferne udsat for den barske Østersø, som er kendt for sine stærke strømme, barske vindforhold og en vandtemperatur på blot 15 grader. En opgave som kræver stærk kitesurfing teknik, koncentration og udholdenhed blandt deltagerne. Redningsbåde på vandet sikrer maksimal sikkerhed undervejs, så både amatører og professionelle kan gå den ekstreme udfordring sikkert i møde.

Og at den forsvarende mester er dansker, er blot med til at skærpe danskerne interesse i konkurrencen. Det er nemlig den 47-årige kitesurfer Bjørn Rune Jensen, som tilbagelagde den 40 km lange strækning på godt en time og seks minutter tilbage i 2013. I 2014 løb han ligeledes med sejren i kitesurfing konkurrencen Red Bull Battle of Sund, som fandt sted i Øresund.

Alle kitesurfere – fra prof til amatører – kan nu tilmelde sig Red Bull Coast 2 Coast via: redbull.com/coast2coast

RB Logo Coast2Coast 15

 

ALLE BILLEDER TILHØRER RED BULL

Jens Peter Frederiksen

Har været en on-and-off del af Riders.dk siden 2011. Jens Peters passion findes i hovedsageligt i skisporten hvor freeride fylder mest. Dog er surfing begyndt at fylde mere og mere. Jens Peter har en kandidat fra CBS og arbejder til daglig med marketing. E: jens@riders.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.