PULSWINDSURFDansk musikprogram til PWA World Cup

https://riders.dk/wp-content/uploads/2015/09/riders-2-1024x614.jpg

 

Der er sikret masser af fest og god musik i Kassehuset i Klimøller når PWA World Cup igen i år gæster Cold Hawaii. Under navnet Rowdy Cold Hawaii præsenterer Simon Kwamm og Morten Manaa dette års musikprogram, hvor Saybia, De Eneste To og Dj Pelle Peter lægger vejen forbi 

 

Fra den 14. til 20. September er Cold Hawaii endnu engang vært for PWA Wold Cup. I konkurrencen dyster 32 af verdens bedste mandlige bølgewindsurfere om vigtige point for at få titlen som verdensmester i disciplinen “Wave Performance”. Fra den 17. til den 20. vil der hver aften, efter at verdens bedste windsurfere har dystet i de vestjyske bølger, være fest i Kassehuset.

Simon Kwamm og Morten Manaa som står for festlighederne i Kassethuset, er begge fascinerede af de lokales initiativ i Cold Hawaii, og ønsker med musikarrangementerne under PWA World Cup at bidrage til kulturlivet i Klitmøller og Thy;

 

”Vi er kommet til Klitmøller på grund af havet, himlen og de åbne vidder. Men også den ‘nybygger-kultur’ som surfingen har skabt er vi interesserede i at blive en del af. Vi vil gerne prøve at bo i en anden social virkelighed, end den vi kender fra storbyen. Vi vil gerne prøve at gå imod den strømning, der ellers er fra udkant til storby. Vi vil gerne prøve at leve i et mindre samfund, hvor man måske i højere grad føler sig som en del af noget større.”

 

Simon Kwam, som desuden er øl-protektor for den lokale Cold Hawaii øl, er vært under festlighederne og vil stå for opvarmningen i form af musik og underholdning. Overskuddet går ubeskåret til arbejdet med at skabe et endnu bedre Cold Hawaii til glæde og gavn for alt godtfolk i Thy.

 

2015_KCHWC_Teaser_Koester©PWA

Biletter til festlighederne kan købes hos Westwind eller N121 i Klitmøller.

 

Program for musik og fest under PWA World Cup:

Torsdag 17/9:

19:00: Dørene åbner

20:00: Opvarmning og quiz v. Simon Kvamm

21:00 – 22:30: Saybia

22:30 – 02:00: DJ

 

Fredag 18/9:

19:00: Dørene åbner

20:00: Opvarmning og quiz v. Simon Kvamm

21:00 – 22:30: De Eneste To

22:30 – 02:00: DJ

 

Lørdag 19/9:

19:00: Dørene åbner

19:30: Filmforevisning (Standing on Water)

21:00: Simon Kvamm snakker med Casper Steinfath og andre medvirkende

21:30 – 02:00: Den Store Fest med DJ Pelle Peter (P3) & gæster

Marie Raunkjær Christensen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.