KITESURFSKISNOWBOARDSURFWINDSURFDansk online platform hjælper dig med at leje udstyr worldwide

Jens Peter Frederiksen6 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2014/06/CHSC_Photo_TroelsIversen-12.jpg

YoooWe er en hjemmeside for surfere, skiere, boardere af alle slags der ønsker at leje eller udleje sit udstyr eller måske møde nye venner!

Hjemmesiden der oprindeligt startede som en kandidatafhandling på Copenhagen Business School begyndte, som så mange virksomheder med et problem en af medstifterne havde: ”Jeg var på ferie i Israel, hvor der var perfekte bølger i to timer, og der var kun én surfer ude. Det var simpelthen ikke til at finde et board noget sted. Et par uger efter løb jeg en tur og reflekterede over min oplevelse i Israel, og hvor stort et spild det var, at jeg selv havde en masse grej derhjemme, som sjældent blev brugt grundet manglede tid. Det var start skuddet til YoooWe.”

Platformen tillader altså nemt folk der står og mangler grej et eller andet sted af i verden at søge efter det blandt lokale, og de lokale kan omvendt lave annoncer med deres udstyr og på den måde står de dyre ski ikke og samler støv. Servicen kan sammenlignes med AirBnB, bare med udsyr til ekstrem sport.

Fieberbruun-8

Så hvis du f.eks. gerne vil prøve kitesurfing og dine venner ikke har en ekstra kite, kan du måske leje dig til en på YoooWe, uden at skulle gå gennem en kiteskole og være afhængig af åbningstider og beliggenhed.

Læs mere og bliv gratis bruger af YoooWe på deres hjemmeside: www.YoooWe.com

 

Fotos tilhører Troels Iversen – www.troelsiversen.com

 

Jens Peter Frederiksen

Har været en on-and-off del af Riders.dk siden 2011. Jens Peters passion findes i hovedsageligt i skisporten hvor freeride fylder mest. Dog er surfing begyndt at fylde mere og mere. Jens Peter har en kandidat fra CBS og arbejder til daglig med marketing. E: jens@riders.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.