Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Riders.dk | June 27, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Nyt fra Point Break-filmen

Nick Sturm

Der er kommet nyt klip, der afslører dele af surfingen i genindspilningen af Point Break. Se klippet og traileren til filmen i artiklen her

Der er kommet nyt i genindspilningen af kultkassikeren Point Break fra 1991.

Nu har Warner Brothers, der står bag filmen, nemlig lagt en video op på Youtube. Her kan man blandt andet se Bruce Irons og Dylan Longbottum dele et monster af en bølge ved det famøse spot Teahupoo i Tahiti.

Sandsynligvis vil klippet være med i spillefilmen, der får premiere i amerikanske biografer den 15. december 2015.

Bankrøvere og surfere

Den originale film handler om nogle vestkyst-baserede amerikanske surfere – blandt andet lederen af gruppen, Bodhi, spillet af Patrick Swayze, der krydrer og finansierer deres tilværelse ved at lave bankrøverier.

For at stoppe ulovlighederne skal den grønne FBI-agent Johnny Utah, Keanu Reeves, infiltrere de kriminelle surfere. Reeves bliver naturligvis stillet i et dilemma, da han falder pladask for både surfkulturen og en af de inkarnerede surferpiger og han må tage stilling til, hvad der er rigtigt og forkert.

Den nye version kommer formentlig til at beskæftige sig med samme tema som den gamle og bliver nok ikke til mere end en end et passende indspark på en tømmermændsramt dagen derpå. Vi kan forvente hård action med radikale bølger, helikopterskud, egern-faldskærmsudspring, motorcykler og meget mere.

 

Submit a Comment