SURFNyt fra Point Break-filmen

Nick Sturm7 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2015/09/Skærmbillede-2015-09-13-kl.-14.47.45-1024x422.png

Der er kommet nyt klip, der afslører dele af surfingen i genindspilningen af Point Break. Se klippet og traileren til filmen i artiklen her

Der er kommet nyt i genindspilningen af kultkassikeren Point Break fra 1991.

Nu har Warner Brothers, der står bag filmen, nemlig lagt en video op på Youtube. Her kan man blandt andet se Bruce Irons og Dylan Longbottum dele et monster af en bølge ved det famøse spot Teahupoo i Tahiti.

Sandsynligvis vil klippet være med i spillefilmen, der får premiere i amerikanske biografer den 15. december 2015.

Bankrøvere og surfere

Den originale film handler om nogle vestkyst-baserede amerikanske surfere – blandt andet lederen af gruppen, Bodhi, spillet af Patrick Swayze, der krydrer og finansierer deres tilværelse ved at lave bankrøverier.

For at stoppe ulovlighederne skal den grønne FBI-agent Johnny Utah, Keanu Reeves, infiltrere de kriminelle surfere. Reeves bliver naturligvis stillet i et dilemma, da han falder pladask for både surfkulturen og en af de inkarnerede surferpiger og han må tage stilling til, hvad der er rigtigt og forkert.

Den nye version kommer formentlig til at beskæftige sig med samme tema som den gamle og bliver nok ikke til mere end en end et passende indspark på en tømmermændsramt dagen derpå. Vi kan forvente hård action med radikale bølger, helikopterskud, egern-faldskærmsudspring, motorcykler og meget mere.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=ncvFAm4kYCo&w=560&h=315]

 

Nick Sturm

Studerer journalistik ved SDU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.