PULSFilmprojekt om ekstremsport i Grønland

Jens Peter Frederiksen6 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2015/09/MG_7145-1024x682.jpg

Et hold grønlandske snescooter-entusiaster har slået sig sammen med to dygtige grafikere for at producere Grønlands første ekstremsportsfilm.

I landet højt mod nord har der været en omdiskuteret lov på tale for at forbyde snescooterkørsel i naturen. Drengene bag Untouched håber på at deres film vil få modstandere af snescooterkørsel til at se anderledes på den sportsgren de holder så meget af.

IMG_6826

Untouched

Projektet startede med at Amos Frederiksen, bagmanden på Untouched projektet, samlede Nuuks bedste riders, hvorefter de to grafikere kom ombord. Hurtigt fik Amos lokale sponsorer med på idéen om en grønlandsk film og derefter gik det nemt med at komme i gang med produktionen.

Fra Amos lyder det: ”I starten var mine visioner om Untouched mindre, men det begyndte at blive stort da folk begyndte at høre og se om vores arbejde. Det er meget nyt for hele Grønland, og som vi kan se nu er folk meget vilde med det!

Se traileren lige her:

 

 

Holdet bag

Der er i alt 5 riders i Untouched teamet. Amos og Nick på freeride, som mest er hop og drops. Brødreparret Lasse og Simon som hillclimbers, det er mere teknisk og ja, up hill. Til sidst er der Terje som kører lidt af hvert.

Amos på 25 der til dagligt arbejder som mekaniker siger til Riders.dk:

”Jeg startede projektet i starten af året, lige før min kæreste fødte vores datter. Så jeg har haft meget travlt både på hjemmefronten, men også meget ude på projektet. Jeg har haft travlt de sidste par måneder, men har nydt hvert sekund! Jeg går meget op i mine projekter, især når det gælder snescooter som er min helt store passion.

Udover ridersne er de to grafikere, Arny Mogensen og Mala Johnsen tilknyttet projektet de står også for lyd og redigeringen.

Fra Amos lyder det yderligere:

Vi går meget op i projektet, så vi mødes næsten hver dag, så ofte vi kan!

IMG_6636

 

Fremtidsplaner for Untouched

Den ambitiøse Amos siger til Riders.dk at der allerede er idéer om en Untouched 2, hvor de vil rejse til andre byer i Grønland og måske til andre lande.

Trailer kom online i starten af måneden og filmen udkommer til november. Den grønlandske natur er smukt indkapslet i traileren og vi glæder os til at se den færdige film.

Følg med på Untouched Facebook side HER og på www.untouched.gl

Tjek billederne fra produktionen ud herunder.

_MG_6591 _MG_6850 _MG_6864 SEP_0284

Alle billeder tilhører Untouched.gl

Jens Peter Frederiksen

Har været en on-and-off del af Riders.dk siden 2011. Jens Peters passion findes i hovedsageligt i skisporten hvor freeride fylder mest. Dog er surfing begyndt at fylde mere og mere. Jens Peter har en kandidat fra CBS og arbejder til daglig med marketing. E: jens@riders.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.