PULSUngt dansk skatetalent får vinger

https://riders.dk/wp-content/uploads/2015/10/Bjørn2-1024x732.jpg

Bjørn Lillesøe er bare 19 år gammel, men har allerede opnået imponerende placeringer i danske og internationale skateboardkonkurrencer. Som lokal skater i bl.a. Fælledparken og Hullet i København, er Bjørn Lillesøe kendt som et af de største upcoming talenter inden for bowl- og pool-skating. Det har nu resulteret i at han indgår samarbejde med Red Bull Danmark 

Bjørn Lillesøe er især kendt for at være god til de helt store ramper, for at grinde langt, flyve højt og i det hele taget for at Go Big. I weekenden kan man opleve tricks fra Bjørn Lillesøe til StreetDomes 1-års fødselsdag i Haderslev.

 

bjørn5 Bjørn Lillesøe højt over den Røde Plads på Nørrebro i København // Foto: Michael Jepsen

 

”Jeg er utrolig glad for det nye samarbejde med Red Bull, som åbner op for en række muligheder i form af bl.a. øget træning og konkurrencer både i Danmark og internationalt. Jeg er sikker på, at Red Bull kan hjælpe mig til at opnå endnu bedre resultater i fremtiden,” siger Bjørn Lillesøe, der har stået på skateboard siden han var 8 år gammel.

 

Bjørn1Bjørn Lillesøe bliver den 7. danske Red Bull atlet // Foto: Michael Jepsen

 

Næste store konkurrence for Bjørn Lillesøe er Red Bull Skate Generation, som afholdes til november i Brasilien. Her skal han bl.a. dyste mod en række kendte internationale skatere samt danske Rune Glifberg.

 

bjørn3 Bjørn Lillesøe er kendt for sit talent indenfor bowl- og poolskating // Foto: Michael Jepsen

 

Bjørn Lillesøe bliver den 7. danske Red Bull atlet. Udover Bjørn Lillesøe samarbejdes der også med kajakroeren René Holten Poulsen, triatleten Camilla Pedersen, stand up padler (SUP) Casper Steinfath, mountainbiker Simon Andreassen, speedwaykøreren Mikkel Bech Hansen og BMX-talentet Chris T. Christensen.

Marie Raunkjær Christensen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.