PULSSHERIDERSSKISNOWBOARD10 danske skiere & snowboardere du bør følge på Instagram

Jens Peter Frederiksen7 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2015/02/Fieberbruun-25.jpg

Gør dig selv en tjeneste og pimp din Instagram-feed med lækre billeder den kommende vinter. Vi har fundet 10 danske ski og snowboarderes instagram profiler, de bruger hele vinteren på ski eller snowboard og rejser verden rundt.

Rækkefølgen er vilkårlig og du kan enten trykke på billederne eller linket efter navnet for at komme ind på de forskellige profiler.


 

Laila Friis-Salling
www.instagram.com/lailasalling
Dansk/Grønlandsk halfpipe skier der bruger denne vinterr i Mammoth, USA! Hun er i øvrigt også den danske skiløber der er har flest følgere, hop ind på hendes insta og find ud af hvorfor! IG_lailasalling

Troels Rosenkrantz
www.instagram.com/troelsrosenkrantz
Dansk adventure fotograf og filmsnedker bosat i NorgeIG_troelsrosenkrantz

Jacob Slot
www.instagram.com/jacobslot
Dansk mountaineer med Østrigske St. Anton am Arlberg som vinterbase. Jacob tilbringer sommeren i Patagonia.IG_jacobslot

Jakob Gjerluff
www.instagram.com/gjerluff
Dansk fotograf og tidligere vinder af Riders.dk MONEYSHOT! IG_gjerluff

Riders.dk
www.instagram.com/ridersdk
Du skal selvfølgelig følge Riders.dk på instagram, vi skyder igennem vinteren en masse fede billeder, det er garanteret! Tjek også #ridersdkIG_ridersdk

Rasmus Nielsen
www.instagram.com/ras_jahlife
Stilikonet fra Grønland som kendes fra de ligeså stilet Jah Life videoer. Check hans instagram for sprød snowboard dokumenteret med både stillestående og bevægende billeder.

IG_ras_jahlife

Martin Schøber
www.instagram.com/schober5
Sønderjyden, eventyren og Eks-Danmarksmesteren i freeride Martin Schøber er på ski fra tidligt på sæsonen og har denne vinter et spændende program, følg med på hans instagram!IG_Schober5

Thomas Trads
www.instagram.com/thomastrads
Danmarksmester i freestyle og gøgler uden lige. Thomas Trads’ insta er fyldt med sjov og ballade og en masse snurren rundt i luften og på metalkasser.
IG_thomastrads

Mikkel V. Jørgensen
www.instagram.com/mikkelvjorgensen
Dansk snowboardlegende staight out of Hemsedal. Fast bosat i de skandinaviske alper på 9. år og er på bjerget fra vinterens første fnug falder til det sidste er smeltet igen.

IG_mikkelvjorgensen

Josefine Lützau
www.instagram.com/josefinelutzau
#student15 og freerideren Josefine Lützau er efter en sommer på den sydlige halvkugle klar til sin første hele sæson i St. Anton Am Arlberg, vi glæder os til at følge med!
IG_josefinelutzau

Jens Peter Frederiksen

Har været en on-and-off del af Riders.dk siden 2011. Jens Peters passion findes i hovedsageligt i skisporten hvor freeride fylder mest. Dog er surfing begyndt at fylde mere og mere. Jens Peter har en kandidat fra CBS og arbejder til daglig med marketing. E: jens@riders.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.