PULSSHERIDERSSKISNOWBOARDRiders.dk MONEYFRAMES! vender tilbage i foråret 2016

Jens Peter Frederiksen6 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2016/01/MONEYFRAMES16COLLAGE-1024x431.jpg

Vi vil allerede nu, i god tid inden deadline, give alle headsups på at Riders.dk MONEYFRAMES! vender tilbage og at det er tid til at finde kameraet frem og begynde at filme dig selv om dine venner!

Sidste år afholdte Riders.dk første omgang af MONEYFRAMES!, en nyskabende videokonkurrence med to kategorier, SNE og VAND. Der blev sidste år uddelt præmier til bedste video, bedste idé og bedste redigering i hver kategori samt en publikumspris på tværs af de to kategorier. Alle kan være med i konkurrencen, og du behøver hverken være professionel filmer eller have kameraudstyr for 50.000 kr. hjemme i skabet.

 

Hvad er Riders.dk MONEYFRAMES!?
Riders.dk MONEYFRAMES! er en videokonkurrence hvor den eneste regel er, at videoen skal have en varighed på 15 sekunder. Det handler om at udnytte hvert et sekund til det fuldeste, hvad enten dit talent er redigering, kreative ideer, bangeren tricks eller alle tre. Deadline for at indsende dit bidrag vil blive offentliggjort senere.

 

Hvad er nyt i år?
Denne udgave af Riders.dk MONEYFRAMES! bliver kun med SNE kategorien.
Vi beholder de fire kategorier fra sidste år, men tilføjer to nye. I år vil der således blive fundet en vinder indenfor følgende kategorier.

  • Bedste film
  • Bedste redigering
  • Bedste idé
  • Bedste linje/ trick NY
  • Bedste styrt NY
  • Publikumsprisen (Bestemmes via afstemning til awardshow)

REMAKE_DSC_0137Sidste års vindere // Foto: Jens Peter Frederiksen

 

Er du allerede klar til at sende dit bidrag?
Du indsender dit bidrag til info@riders.dk via www.wetransfer.com. Din video må maksimum være 15 sekunder lang, fylde 100 MB og skal være af typen .mp4 eller .mov.

  • Vi skal vide følgende i kommentarfeltet: navn på filmer, navn på den/de personer der figurerer i videoen samt hvor din video er optaget.
  • Der må kun indsendes én video pr. person og samme person må ikke medvirke i flere bidrag.
  • Ligeledes gøres der opmærksom på, at ingen fra Riders.dk redaktionen eller tilknyttet familie og samlevere kan deltage.

Få inspiration til din MONEYFRAMES! video og se alle sidste års deltager videoer her:
Riders.dk MONEYFRAMES! 2015 – se de indsendte bidrag

Se billeder fra sidste års award- og afterparty samt vindervideoerne her:
Riders.dk MONEYFRAMES! 2015 afgjort på Søhesten

 

 

 

Jens Peter Frederiksen

Har været en on-and-off del af Riders.dk siden 2011. Jens Peters passion findes i hovedsageligt i skisporten hvor freeride fylder mest. Dog er surfing begyndt at fylde mere og mere. Jens Peter har en kandidat fra CBS og arbejder til daglig med marketing. E: jens@riders.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.