SKIMatilda Rapaport omkommet i lavineulykke

Troels Iversen5 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2016/07/rapaportfront-1024x576.jpg

En utrolig trist nyhed ramte det internationale skimiljøet i weekenden, hvor det blev offentligt kendt at den svenske freerider Matilda Rapaport lå i kritisk tilstand efter en lavineulykke i Farrellones i Chile. Hun blev fragtet til nærmeste hospital og videre til yderligere behandling i hovedstaden Santiago. Hun var på en filmtur i det sydamerikanske da ulykken fandt sted. Efter sigende kæmpede hun for at køre ud af sneskreddet, men det lykkedes desværre ikke og hun blev begravet under snemasserne.

Efter dage i koma stod hendes liv ikke til at redde. Endnu en skiløber i rækken til at forlade os alt, alt for tidligt! Vores tanker er hos Matilda Rapaports familie og hendes nærmeste.

Læs den flotte artikel som Red Bull har skrevet: http://www.redbull.com/se/en/snow/stories/1331806854021/matilda-rapaport-passes-away

Skærmbillede 2016-07-18 kl. 18.53.36

Troels Iversen

Troels har været fast del af Riders.dk siden år 2006. Sidenhen har han rapporteret fra events og konkurrencer over det meste af kloden. Passioneret freeride skiløber og fotograf, der tilbringer flest mulige uger i bjergene hver vinter, hvor St Anton am Arlberg i Østrig er favoritten. Sommeren går med at surfe den danske vestkyst, eller rejser udenlands i søgen efter bølger. E: troels@riders.dk IG: iversentroels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.