PULSCope’n’waken vender tilbage til de københavnske kanaler.

Marie Tvarnø5 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2016/08/wake6.jpg

Midt i hjertet af København, kan du igen i år opleve wakeboarderne smide vilde tricks. Lørdag d. 3. september fyldes Frederiksholms kanal igen op af vilde atleter til dette års Red Bull Cope’n’waken. Danske og internationale top atleter vil smide deres sejeste tricks for at vinde Red Bull Cope’n’waken, når kanalen bliver forvandlet til en kabelpark med rails og kickers. 

 

 

Til september vil Frederiksholms Kanal igen løfte den danske wakeboard scene til et nyt niveau, når Red Bull Copen’n’waken vender tilbage for fjerde gang med et stærkt line-up af danske og internationale riders. Publikum får således mulighed for at opleve action på nært hold på begge sider af den ikoniske kanal – lige ved Christiansborg.

 

Konkurrencen foregår via et 130 meter langt kabelsystem, der trækker deltagerne igennem Frederiksholms Kanal med over 30 km/t. Der vil være opstillet en række forhindringer i form af kickers og rails, hvor deltagerne vil lave deres vildeste og mest krævende tricks for at vinde konkurrencen. Der er derfor lagt op til det største wakeboard event endnu set på dansk grund!

wake4
Fotocredit: Jill Christina Hansen / Red Bull Content Pool

De 12 wakeboardere vil i indledende heats konkurrere i mod hinanden, hvor 3 ender i en finale om podieplaceringerne. En indledende kvalifikation blev afholdt d. 6. august kl. 13 i Copenhagen Cable Park for at finde frem til de 5 bedste danske riders, som skal deltage i Red Bull Cope’n’waken.

De fem riders er:

Junior: Oliver Bredel

Open Men: Robin Leonard

Features top 3: Matthew Muncey, Christoffer Rudolph og Oliver Breumlund

 

wake5
Fotocredit: Jill Christina Hansen / Red Bull Content Pool.

 

TID OG STED

Red Bull Cope’n’waken 
Sted: Frederiksholms Kanal, København K
Tid: D. 3. september 2016 kl. 13:00-15.30

Der er fri entré til Red Bull Cope’n’waken. Læs mere om eventet her og se teaseren for 2016 her.

 

 

robin-leonard
Foto: Thomas Nyhus
matthew-muncey
Foto: Thomas Nyhus

Marie Tvarnø

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.