PULSSKISNOWBOARDKom med Riders.dk til danmarkspremiere på The Fourth Phase

Alexander Vissing5 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2016/09/fourthphase-1024x576.jpg

Efter 3 års arbejde kommer den længe ventede efterfølger til Travis Rices Art of Flight endelig. Snowboard og filmisk perfektion går hånd i hånd i en hidtil uset kaliber, når Riders.dk i samarbejde med Red Bull og Quiksilver, inviterer til danmarkspremiere på The Fourth Phase, d. 27. september i Grand Teatret i København.

 

Der hersker næppe tvivl om, at ingen anden snowboardfilm har været lige så hypet som The Fourth Phase, den længe ventet efterfølger til den ikoniske snowboarder Travis Rices Art of Fligh. Efter at idéen udsprang i 2013, står vi nu i september 2016 hvor ventetiden endelig er ovre! Riders.dk inviterer stolt i samarbejde med Red Bull og Quiksilver, til danmarkspremiere på The Fourth Phase, tirsdag d. 27. september kl. 21.30 i Grand Teatret i København. Blot 100 billetter sættes til salg, så man skal være hurtig ude for at tage del i denne eksklusive premiere der finder sted 5 dage inden den officielle globale premiere.

I The Fourth Phase følger vi Travis Rice på hans rejse over den nordlige halvkugle med et crew af tidens mest innovative riders som f.eks. Mark Landvik, Eric Jackson, Bryan Iguchi, Pat Moore, Mikkel Bang, Jeremy Jones, Victor de Le Rue og Ben Ferguson. Rejsen – samt filmens røde tråd – følger naturens hydrologiske kredsløb, og bringer holdet fra Travis’ hjemstavn i Wyoming, over Stillehavet til Japans backcountry, til Ruslands uudforsket vulkaner og fjerntliggende områder i Alaska. Læs mere om filmen her: www.TheFourthPhase.com

 

Vi glæder os til at se jer alle på tirsdag i Grand Teateret til snowboardfilm i verdensklasse. Efter filmen bydes der op til hyggelige stunder blandt ligesindet i Grand Teaters café.

 

DANMARKSPREMIERE PÅ THE FOURTH PHASE

HVOR: Grand Teatret, Mikkel Bryggers Gade 8, 1460

HVORNÅR: tirsdag d. 27. september kl. 21.30

HVORDAN: Køb en af de 100 billetter til salg lige HER.

HVOR MEGET: 80 kroner pr. billet

 

OPDATERING: Vi har fået mulighed for at sætte yderligere 80 billetter til salg, så endnu flere kan komme ind og opleve The Fourth Phase på det store lærred.

 

SE TRAILEREN HER

Alexander Vissing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.