PULSSHERIDERSSKISNOWBOARDTag på ski i efterårsferien med DIN CAMP !

Marie Tvarnø6 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2016/07/jacob5.jpg

Selvom det er fantastisk, at sensommeren stadig er over os i Danmark, så er der nok mange, der så småt begynder at glæde sig til, at vinteren melder sin ankomst. Ved du endnu ikke, hvad du skal bruge efterårsferien på, så er det bare med at få vinterudstyret gjort klar. Om du er bedst på to brædder eller ét er lige gyldigt, for DIN CAMP har trænerne til det hele, og du kan tage med dem til Hintertux i uge 42 og bruge ferien i sneen. 

 

DCIM100GOPRO
Niklas Petersen på sommerens Din Camp – Foto Marie Tvarnø

Hvis man brænder bare en lille smule for at hoppe lidt rundt i snowparken, kan det varmt anbefales at tage med på DIN CAMP. Sammen med et udpluk af Danmarks bedste snowboardere og skiløbere, får man træning og fifs til parken og sjov på pisten. Det er lige gyldigt, om man allerede kan smide en 5’er eller om man er helt grøn og knap nok kan sætte af og hoppe. På campen her er der plads til alle.

I starten af ugen er man selv med til at vælge, hvilket hold man vil starte på. Derefter kan man naturligvis skifte rundt, hvis man enten ønsker at udfordre sig selv mere eller mindre. Trænerne mærker hurtigt, hvilket niveau eleverne er på, og tilpasser undervisningen efter dette. Der bliver øvet alt lige fra afsæt, til rotationerne og leg på pisten afhængigt af ens niveau. Men det er ikke kun på bjerget det hele foregår. Eftermiddagene og aftenerne byder på trampolintræning, fodboldturneringer, filmaften og meget mere.

DCIM100GOPRO
Henriette Marie Holmgård på sommerens Din Camp – Foto Marie Tvarnø

 

Playground Snow som står bag DIN CAMP har mange års erfaring inden for freestylecamps. De har gennem årene nøje udvalgt de bedste trænere til at tage med og undervise. De afholder både sommercamps og efterårscamp og i denne omgang går turen til Hintertux, Østrig. Her byder snowparken på både små og store kickers, samt forskellige bokse og rails til alle niveauer. Turen er for alle, der er fyldt 14år.

 

 

I en hel uge vil du være i selskab med andre ligesindede, som er lige så tossede med sneen og den kolde bjergluft, som du selv er. Mens alle andre ligger på sofaen og feder den i efterårsferien, så står du på en alpetop og kigger på solen der står op!

 

Hvad: Camp med henblik på freestyleski og -snowboard

Hvor: Hintertux, Østrig (Hintertuxer Gletscher)

Hvornår: Uge 42 (Fredag 14. oktober til søndag 23. oktober)

 

Lyder Din Camp som noget for dig, og vil du have mere info om pris, indhold og tilmelding, så kan du finde det her eller læs mere på Facebook eventet her.

 

Tilmeldingsfristen er i morgen, 23. september 2016

Følg Playground SNOW på Facebook her

Instagram: playground_snow

 

Marie Tvarnø

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.