SKISNOWBOARDHvilken type skisæson skal jeg vælge?

Jens Peter Frederiksen6 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2016/11/Laax_JensPeterFrederiksen6-1024x768.jpg

Overvejer du at skulle på sæson i år, eller måske næste år? Måske er du usikker på hvad det lige er en skibums laver, og hvorfor er står folk på ski i flere måneder ad gangen? Læs eller genlæs vores “En dag på sæson” artikler fra forrige og sidste sæson ved at klikke på billederne underneden.

Ringkollen, Norge
Alexander valgte at kombinere sit studie med et praktikophold hos danskejet Ringkollen Parken hvor han hjalp til som parkshaper og markedsføringsassistent. Læs om hvordan et lille men dedikeret skiområde var med til at give ansvar.

 

Banff, Canada
Med mange sæsoner i bagagen som skilærer, gik turen denne vinter til canadiske Banff. Her kommer dyr og natur i første række, hvorfor det ikke er unormalt at få nye venner i form af ulve og grizzly bjørne.

 

Mammoth, USA
Fire danske piger på hhv. 23, 23, 23 og 24 år, Amanda, Astrid, Laura og Malou, var på deres første skisæson i Mammoth Mountain i Californien, og beskriver hvordan det er at have en af verdens bedste parker i sin baghave.

13-700x394


Hafjell, Norge
Christian og Tobias købte en gammel Transporter og pimpede den til den ultimative skibumsebil. Der var frit valg på alle hylder, da de skulle vælge destination til deres tredje sæsons sammen. De havde tidligere været i Alpe d’huez og Whistler på sæson, men sidste år kørte bilen, M/S Ærø, mod norske Hafjell.

togc2

 

Myoko Kogen, Japan
Kasper Uno Ekdahl og en håndfuld venner brugte en måned i Japanske Myoko Kogen, hvor bundløst pudder og kulturchock stod på menuen.

akakuraonsen4ridersdk

 

Val Thorens, Frankrig
Young Guns Collective
, bestående af Mathias og Jonas var på jomfrusæson i en 14kvm lejelighed i det berømte og berygtede ValT.

picture4-700x394

 

Niseko, Japan
Thomas Vestergaard tog mod øst, nærmere bestemt Niseko i Japan. Her stod hverdagen blandt andet på skiløb i verdensklasse og meterdyb knastør pudder imellem birketræer.

dsc_0212-700x393

 

Alpe d’Huez, Frankrig
Kristian Schou Morgen fortæller her om livet som snowboardbums i Alpe d’Huez – om arbejdet, sneen og det gode sammenhold i en traditionel fransk ski-by.

10930174_10206053506806184_6751296296458647840_n

 

Jens Peter Frederiksen

Har været en on-and-off del af Riders.dk siden 2011. Jens Peters passion findes i hovedsageligt i skisporten hvor freeride fylder mest. Dog er surfing begyndt at fylde mere og mere. Jens Peter har en kandidat fra CBS og arbejder til daglig med marketing. E: jens@riders.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.