PULSSKISNOWBOARDBadAss Box Session vender tilbage til Aarhus

Alexander Vissing4 år siden1 min
https://riders.dk/wp-content/uploads/2014/10/REMAKE_DSC_2590-1024x678.jpg

Bedst som man troede at forholdende ikke kunne blive bedre for freestylere i smilets by, tikker atter en god nyhed ind. BadAss Box Session vender tilbage til Aarhus d. 3. december!

 

Det er gyldne freestyle tider i Danmarks næststørste by. I sidste uge kunne vi offentliggøre, at Bakken i Aarhus atter vil tilbyde freestyle træningsfaciliteter for byens skiløbere og snowboardere, men nu bliver der endnu en grund til at smile ekstra bredt i det jyske. Den årlige freestyle session og konkurrence, BadAss Box Session kommer til Godsbanen i Aarhus lørdag d. 3. december.

BadAss Box Session har tidligere været afholdt i Aarhus under det årlige Skievent, men efter sidstnævnte lukkede og slukkede i 2014, rykkede konkurrencen sidste år til den røde plads på Nørrebro i København. Nu er den dog tilbage på jysk muld som en del af FROSTBITE, arrangeret af Idrætshøjskolen Sønderborg.

 

frostbite-badass-boxsession-riders-dk

HVAD: FROSTBITE x BadAss Box Session
HVORNÅR: Lørdag d. 3. december 2016, kl. 10.00-20.00
HVOR: Godbanen, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C
LÆS MERE: facebook.com/events/215365812208484

 

FROSTBITE er en heldagsevent, der med et  jib setup designet i samarbejde med den forsvarende danmarksmester i freestyleski, Thomas Trads, danner rammen for en begivenhedsrig og aktivitetsspækket dag på Godsbanen. En begivenhed der ønsker at samle alle danske ski- og snowboardinteresserede uanset niveau, til alt fra expression-sessions og konkurrencer til generel inspiration, samvær og kreativ udfoldelse på setuppet. Laura Kornerup, som er event manager for Playground Snow og medarrangør af BadAss Box Session i år, understreger af mangfoldigheden er i fokus:

 

FROSTBITE er et ski- og snowboardevent, hvor der vil være alle mulige former for aktiviteter, såsom trampolinspring, skiskydning og så en rampe med et jib set up til fri afbenyttelse. Da denne ramme blev skabt for et skievent, var det oplagt, at afholde BadAss Box Session som kronen på værket, og få afrundet hele arrangementet med en fed konkurrence. 

 

Det er uden tvivl blevet lidt sjovere at være beboer i Aarhus, og københavnerne må atter kigge langt efter at kunne jibbe i hovedstaden. Men der hersker ingen tvivl om, at det danske ski- og snowboardmiljø er dedikeret, så mon ikke at mange københavnere alligevel finder vej til det jyske d. 3. december? Vi ses i hvert fald!

 

Badassboxsession10Sidste år blev BadAss Box Session afholdt på Nørrebro i København… // Foto: Troels Iversen

Alexander Vissing

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Xlife Media
Sundkaj 125, Pakhus 47 2. th.
2150 Nordhavn
CVR. 31164613
info@riders.dk
Tlf. 28403882

Dankort
Diners
Mastercard
Visa

Riders.dk er danmarks største online portal for surf- og freestylekulturen med rødder tilbage til 1999 og stiftet af aktive udøvere i miljøet. I dag drives Riders.dk af en gruppe frivillige ildsjæle – Riders.dk Crew'et.